Ascultă acest articol


Panasonic are plăcerea să prezinte un nou obiectiv cu diafragmă mare, ultra-wide, cu distanță focală fixă, LEICA DG SUMMILUX 9 mm F1.7 (echivalent pentru camera de 35 mm: 18 mm) pentru seria LUMIX G, bazat pe standardul Micro Four Thirds. LEICA DG SUMMILUX 9mm (H-X09) este un obiectiv de neegalat, cu o distanță de focalizare excepțional de scurtă de 0,095 m, cu un raport de mărire remarcabil de 0,25x (echivalentul camerei de 35 mm: 0,5x). Combinația acestor caracteristici excepționale face posibilă accentuarea prezenței unui subiect pe un fundal neclar. Prezintă, de asemenea, performanțe descriptive ridicate și un bokeh fin și frumos atât în fotografii cât și în videoclipuri, respectând standardele stricte LEICA.

LEICA DG SUMMILUX 9mm F1.7 este compus din 12 elemente în nouă grupuri, inclusiv două lentile asferice, două lentile ED (Extra-Low Dispersion) și o lentilă UHR (Ultra High Refractive Index) pentru a elimina eficient atât aberațiile cromatice axiale, cât și aberațiile cromatice de mărire. Cu aceste lentile asferice se corectează și astigmatismul, obținând performanțe mari la rezoluția imaginii. În plus, o lentilă UHR (Ultra-High Refractive Index) realizează o calitate uniformă a imaginii de la centru până la marginile imaginii, contribuind în același timp la reducerea dimensiunilor obiectivului. Diametrul filtrului este de 55 mm, cu o diafragmă cu deschidere circulară cu 7 lame.

LEICA DG SUMMILUX 9mm F1.7 este capabil de o funcționare lină și silențioasă pentru a lucra cu sistemul AF al camerei la max. 240 fps. Pentru setarea neliniară, focalizarea este ajustată cu o valoare variabilă în funcție de viteza de rotație a inelului de focalizare, în timp ce pentru setarea liniară, focalizarea este ajustată cu o valoare desemnată în funcție de cuantumul de rotație a inelului de focalizare. Sensibilitatea (plaja unghiului de rotație) poate fi selectată de la 90 la 360 de grade*1 din 30 în 30 de grade pentru a permite realizarea focalizării dorite. LEICA DG SUMMILUX 9mm F1.7 excelează și în performanța înregistrării video cu un mecanism care suprimă fenomenul focus breathing, care era un dezavantaj al tuturor obiectivelor interschimbabile concepute pentru captarea de imagini statice. Împreună cu un control al diafragmei în micro-trepte pentru o schimbare lină a expunerii, se pot înregistra videoclipuri de calitate profesională.

Cu dimensiunea sa compactă și greutatea redusă de aproximativ 130 grame, LEICA DG SUMMILUX 9mm F1.7 profită de mobilitatea uluitoare a sistemului Micro Four Thirds. Designul robust rezistent la praf / stropi*2 rezistă utilizării în condiții dure chiar și la minus 10 grade C pentru fiabilitate maximă.

Panasonic se angajează să dezvolte obiectivele Micro Four Thirds pentru extinderea ulterioară a gamei sale pentru a satisface nevoile clienților.

* Rezistent la praf și stropi nu garantează că nu vor apărea defecte dacă acest obiectiv este supus contactului direct cu praful și apa.

* Designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.