Viitorul creării de conținut a fost expus la keynote-ul NVIDIA de la COMPUTEX 2022, care a arătat cum platforma NVIDIA Studio se extinde cu noi laptopuri Studio, aplicații accelerate de RTX și update-uri pentru Omniverse – toate în baza lansării driverului Studio din mai.

Noi laptopuri NVIDIA Studio

Laptopuri special concepute pentru creatori de conținut de la ASUS, Lenovo, Acer și HP se alătură listei de laptopuri NVIDIA Studio. Cu plăci video până la GeForce RTX 3080 Ti sau  NVIDIA RTX A5500, aceste noi laptopuri oferă performanță incredibilă în randare 3D și aplicații AI:

 • ASUS Zenbook Pro 14 Duo, Pro 16X OLED și Pro 17, plus Vivobook Pro 14X, 15X și 16X
 • Lenovo Slim 7i Pro X și Slim 7 Pro X
 • Acer ConceptD 5 și Acer ConceptD 5 Pro
 • HP ZBook Studio G9 și HP Envy 16

În NVIDIA Studio cu DaVinci Resolve 18

Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio aruncăm o privire asupra Blackmagic Design DaVinci Resolve 18 – singura aplicație pentru editare, colorare, efecte vizuale și procesare audio post-producție într-un singur lor – care oferă noi funcții ce vor reduce precedente sarcini complicate la simple apăsări de butoane. Funcții cheie care ajută la facilitarea editării video cu plăci video RTX în DaVinci Resolve 18 sunt:

 • Automatic Depth Map folosește AI pentru a construi adâncimea 3D a unei scene pentru a grada primul plan separate de fundal, permițând creatorilor de conținut să adauge efecte creative și să corecteze culorile cu
 • Object Mask Tracking folosește AI și un motor neural pentru a recunoaște și urmări mișcările a mii de ubiecte unice, precum animale, vehicule, oameni și mâncare fără a fi nevoie de a face acest lucru manual
 • Surface Tracking folosește nucleele CUDA de pe plăcile video RTX pentru a permite creatorilor de conținut să adauge grafică statică sau animate la orice care se mișcă sau își schimbă perspectiva

Evoluția NVIDIA Omniverse

Creatorii la nivel global se folosesc de Omniverse drept hub pentru a interconecta fluxuri de lucru 3D. La COMPUTEX, noi funcții în Omniverse pentru creatori și artiști technici au fost anunțate:

 • Omniverse Cloud (beta) este o suită de servicii cloud care ajută designerii 3D, artiștii și dezvoltatorii să colaboreze cu ușurință de oriunde. Omniverse Cloud Simple Share este acum disponibil în early access prin intermediul
 • Update-ul pentru Omniverse Audio2Face se lansează curând, cu control al animațiilor faciale complet, bazat pe AI și o funcție de animație care generează expresii faciale realiste din fișiere audio.
 • Omniverse XR App (beta) is the world’s first full-fidelity, fully ray-traced VR, allowing modelers to see every reflection, shadow, and limitless light, enabling instant rendering.
 • The updated Omniverse Machinima has a reinvented sequencer, animation and rendering features, making it easier for 3D artists to create animated shorts.

Driverul studio din mai disponibil acum

Disponibil acum, driverul Studio din mai vine cu suport pentru cele mai noi update-uri software și hardware. Pe lângă anunțurile de mai sus, noul driver include si suport pentru:

 • Topaz Labs’ Gigapixel AI a îmbunătățit face recovery atunci când se face upscaling la imagini, permițând utilizatorilor să proceseze imagini de 2.5 ori mai repede.
 • Marmoset Toolbag 4.04 oferă noi funcții precum Ray Traced Depth of Field (DoF) în obiectul camerei. Update-ul oferă utilizatorilor de NVIDIA GeForce RTX o creștere de 1.3x în viteza de randare vs versiunea precedentă
 • Reallusion’s iClone 8 și Character Creator 4, cu update la Omniverse Connectors pentru fiecare, este introdus iluminare volumetrică NVIDIA și skinning accelerat de GPU, asigurând animații fluide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.