Editura Crux Publishing este onorată să vă invite la două evenimente organizate în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest (Romexpo, 1-5 iunie). Printre invitații de seamă ne va sta alături domnul Alexandru Mironov – unul dintre cele mai importante nume în science-fiction-ul românesc – la o dublă lansare de carte: volumele Motorul de căutare și Fierul și fiara, semnate de cunoscutul scriitor de SF/F Florin Pîtea.

Vă dăm întâlnire sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 16.00, la standul editurii Crux Publishing (A 16) pentru a ne bucura de aventuri fantastice, lumi steampunk și cyberpunk, povestiri amuzante și literatură de cea mai bună calitate.

Motorul de căutare este cel de-al doilea volum al seriei Cartea cu scoarțe de argint, ferecate, de Florin Pîtea. Veți regăsi aici povești și mai pline de imaginație decât în primul volum, dar și personaje îndrăgite din Delirul încapsulat, precum Lady Badminton, contele de Tuna-Sandwich, doctorul Victor Rammstein sau Fram, ursul bipolar. De această dată, personajele se confruntă cu societăți secrete, cu insecte biomecanice, cu mașinării experimentale și cu mișcări literare ieșite din comun.

Volumul Fierul și fiara reprezintă o colecție retrospectivă în care se întâlnesc imaginația, ficțiunea speculativă, umorul și satira socială. Reunite pentru prima oară într-un volum sunt schițe steampunk, texte gotice, parabole și povestiri post apocaliptice. Nu lipsesc din sumar nici texte cyberpunk în maniera celor care l-au consacrat pe autor, nici parodii literare amuzante. Piesa de rezistență a volumului o constituie însă nuvela inedită „Fierul și fiara”, o incursiune într-un univers science-fantasy fermecător care vă va rămâne în amintire mult timp după ce veți fi parcurs ultima filă a cărții.

Înainte de acest eveniment, vă invităm și la o întâlnire cu îndrăgiții scriitori Ana-Maria Negrilă, George Cornilă, Mircea Țara și Andrei Iorga. Vom discuta împreună cu ei, cititorii și invitații noștri despre volumele publicate în perioada 2020-2021.

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre volumele Stăpânul umbrelor – Trezirea (Ana-Maria Negrilă), Vrăjitoarea de foc (Mircea Țara), Entropic și Miezul nopții în cartierul felinarelor stinse (George Cornilă), Sonya cea Roșie (Robert E. Howard), Făt frumos vs. Darth Vader și Evanghelia după Crist 2.0 (G. P. Ermin) sau Versuri în chingi de fier (Andrei Iorga), vă așteptăm la standul editurii sâmbătă, 4 iunie, începând cu ora 15.00.

Alături de domnul Alexandru Mironov se vor afla și Andreea Sterea (editor-șef Crux Publishing), Andrei Mazilu (scriitor, editor), Tudor Popa (artist grafic) și mulți alții.

Ne revedem, (în sfârșit!), sâmbătă, pe 4 iunie, la Romexpo, în cadrul târgului de carte Bookfest, la standul editurii Crux Publishing (A 16, vis-a-vis de Editura Corint) începând cu ora 15.00, pentru a ne bucura de literatură fantastic de bună și două evenimente literare care vor face deliciul cititorilor.

Nu uitați că volumul Fierul și fiara de Florin Pîtea este disponibil pentru precomenzi cu reducere și autograf până pe 5 iunie inclusiv!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.