Lumea se răstoarnă: portalurile din Stranger Things 4 iau cu asalt locuri celebre din întreaga lume

Lumea Răsturnată va pune stăpânire pe 14 țări prin intermediul a 15 locuri celebre.

0
530
Ascultă acest articol


Din 1983, când Unsprezece, subiectul unor teste dintr-un laborator din Hawkins, a deschis un portal între Hawkins și Lumea Răsturnată (o dimensiune alternativă terifiantă, ascunsă în adâncurile acestui mic orășel), ferestre similare s-au deschis în cele mai neașteptate locuri. Acum, ele sunt oficial și în lumea noastră.

Astăzi, pentru a sărbători revenirea serialului Stranger Things, o serie de portaluri vor începe să apară pe unele dintre cele mai cunoscute monumente din întreaga lume. Așa cum am sugerat de curând, Lumea Răsturnată va pune stăpânire pe 14 țări prin intermediul a 15 locuri celebre, cum ar fi Empire State Building din New York, plaja Bondi din Australia, piața Duomo din Milano, Malecon Barranquilla din Colombia, Poarta Indiei din Mumbai, Menara Kuala Lumpur din Malaysia, monumentul național Al-‘Ula din Arabia Saudită, Calle Gran via 28 din Madrid, MediaPark din Köln, Germania, XBox Plaza din centrul Los Angelesului, castelul Wawel din Cracovia, Polonia, Medborgarplatsen din Stockholm. Alte locuri includ Shoreditch, Londra și Tokyo, Japonia.

Va fi un spectacol vizual și de lumini de o anvergură fără precedent, de care fanii de pretutindeni se vor putea bucura în timp real, pe măsură ce portaluri uriașe către Lumea Răsturnată se vor deschide în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.