„Film + poezie = ?” Descoperă ce înseamnă un videopoem pentru tine și trimite-ni-l până pe 30 iulie

0
466
Ascultă acest articol


În perioada 29 august – 4 septembrie, în București, are loc a zecea ediție a Festivalului de artă făcută de adolescenți Super, așa că hai să o sărbătorim împreună!

Una dintre mizele noastre principale e să încurajăm experimentarea cu toate formele de artă. Așa că de câteva ediții, prin call-ul de videopoeme, îi invităm pe adolescenți să-și pună întrebarea „FILM + POEZIE = ?”.

ATENȚIE! Se pot folosi în videopoeme orice poezie, atâta timp cât se menționează la sfârșit numele poetei/poetului. Sau dacă se preferă, poate fi o creație proprie, desigur!

Videopoemele selectate vor fi proiectate în festival, în ziua dedicată poeziei, imediat după lectura participantelor și participanților la atelierul de poezie. După proiecție, regizoarele și regizorii vor putea intra în contact cu publicul printr-o sesiune de Q&A.

Videopoemele vor fi selectate de echipa Gura Mare (Andrei Dósa, Teona Galgoțiu, Mircea Andrei Florea) și jurizate de un/o poet/ă și un/o cineast/ă pe care îi vom anunța în curând, care vor desemna videopoemul câștigător și mențiunile (dar îi încurajăm pe aplicanți să nu dea prea mare importanță ideii de concurs, cel mai important e că pot să cunoască persoane de aceeași vârstă cu ei și cu aceleași pasiuni).

Formularul de înscriere se găsește aici: https://www.superfestival.ro/2022/07/01/call-film-poezie-2022/

Înscrierile sunt deschise până pe 30 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.