Riot Games lansează Bridging the Rift, un serial documentar ce oferă detalii importante despre crearea seriei animate Arcane, bazată pe celebrul joc League of Legends. Prin intermediul a cinci episoade, difuzate pe canalul de YouTube League of Legends, în perioada 4 august – 1 septembrie, în fiecare joi de la orele 16:00, fanii vor avea șansa de a pătrunde în culisele serialului. Riot Games și Fortiche vor spune povestea seriei Arcane de la stadiul de idee până la lansarea globală.

Co-produs de Riot Games și studioul francez de animație Fortiche Production, Arcane a devenit rapid numărul 1 în vizionări pe Netflix la lansarea sa în noiembrie 2021, clasându-se pe primul loc timp de trei săptămâni consecutive. De asemenea, Arcane a ajuns și în top 10 în 52 de țări. Serialul a câștigat nouă premii Annie și este nominalizat la „Cel mai bun program animat” și „Cel mai bun montaj de sunet” la Premiile Emmy din septembrie 2022. Arcane s-a aflat și în selecția oficială a Festivalului Annecy 2022, la categoria TV/Film, cu episodul 6: „Când Imperiul se prăbușește”.

Realizat de Fortiche, studioul francez din spatele multor proiecte Riot, precum Get Jinxed, Rise, Warriors și ENEMY de la Imagine Dragons sau POP/STARS de la K/DA, seria ilustrează începuturile unor campioni emblematici precum Jinx, Vi, Caitlyn, Jayce și Viktor în mijlocul unei perioade de neliniște în Piltover și Zaun.

Un al doilea sezon a fost anunțat, însă fără o dată de lansare dezvăluită momentan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.