Ascultă acest articol


NVIDIA este prezentă săptămâna aceasta la SIGGRAPH 2022 pentru a prezenta noile tehnologii și cercetări care permit storytelling imersiv, avataruri realiste și lumi virtuale 3D uimitoare

Pe măsură ce participăm la SIGGRAPH, noutățile In the NVIDIA Studio din această săptămână includ o serie de anunțuri care au fost și vor fi făcute la cea mai mare adunare de experți în grafică pe calculator din lume:

Cea mai recentă actualizare în NVIDIA Omniverse oferă îmbunătățiri care îi vor ajuta pe artiștii 3D să construiască lumi virtuale, digital twins și avatare pentru metavers. Utilizatorii vor putea oferi mai mult realism lumilor virtuale atent realizate din punct de vedere fizic, datorită actualizării PhysX din aplicațiile Omniverse, inclusiv Create 2022.2. Controlul emoțiilor cu ajutorul inteligenței artificiale și actualizări complete ale animației faciale sunt disponibile în Audio2Face 2022.1 beta, oferind controlul direct asupra emoțiilor cheie și a mișcărilor faciale.

Artistul prezentat săptămâna aceasta In the NVIDIA Studio, Simon Lavit, arată modul în care a folosit Omniverse Machinima și o placă video GeForce RTX 3090 pentru a crea piesa câștigătoare a concursului #MadeInMachinima, Painting the Astronaut.

Aflați mai multe despre actualizările Omniverse, despre driverul Studio pentru luna august și despre experiența lui Simon în crearea Painting the Astronaut în postarea din această săptămână de pe blogul In the NVIDIA Studio. De asemenea, găsiți atașate mai multe asset-uri.

Și, dacă lucrați la articole de back to school, NVIDIA a publicat recent un ghid back to school pentru laptopurile Studio, perfect pentru studenții creativi care caută un laptop ce poate să țină pasul cu volumul de muncă și eforturile lor artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.