Dell Technologies Forum 2022 arată calea spre inovare pentru transformarea digitală a companiilor moderne

0
354
Ascultă acest articol


Dell Technologies Forum va avea loc la București pe 16 noiembrie. În acest an, evenimentul se concentrează pe posibilitățile inepuizabile de inovare bazate pe transformarea digitală a companiilor. Prin progrese în infrastructura tehnologică și valorificarea capacităților și a noilor tehnologii într-o lume multicloud, companiile moderne își pot planifica viitorul digital și pot avea succes. Evenimentul din acest an este găzduit de Face Convention Center din Piața Presei Libere 3-5.

După doi ani de evenimente online și hibride, conferința din acest an revine cu o prezență fizică. Va fi o zi de schimb de opinii, idei și informații valoroase despre noile evoluții din portofoliul de produse, soluții și servicii oferite de Dell Technologies și partenerii săi, destinate clienților din România.

În centrul evenimentului din acest an se află potențialul inepuizabil de inovare și oportunitățile unice pe care tehnologia le oferă pentru dezvoltarea durabilă a companiilor.

Într-o zonă Expo special amenajată pe 1000mp, participanții vor avea ocazia să vadă și să testeze diverse aspecte ale inovației tehnologice ce poartă semnătura Dell Technologies și a partenerilor săi:

  • Infrastructură IT: produse și soluții care ajută afacerile să se dezvolte prin extinderea centrelor de date în Edge și în cloud-ul public.
  • Muncă eficientă: computere, periferice și sisteme care permit lucrul eficient de oriunde, adaptate la profilul angajaților de astăzi, în funcție de rolurile distincte și nevoile specifice ale acestora;
  • Rețeaua de parteneri, unde pot vedea soluții inovatoare ale partenerilor strategici.
    Sponsori globali: Intel, Microsoft.
  • Sponsori gold: Brinel, eta-2u, Lasting, Metaminds, AMD, KIOXIA, WMware. Sponsori silver: Asbis, Ingram Micro, Logic Computer, Network One Distribution, S&T, Nvidia.
  • Securitate eficientă: soluții inovatoare și inovații care creează un nexus optim de securitate cibernetică și reziliență, cu scopul de a optimiza productivitatea și de a asigura continuitatea afacerii;
  • Lumea noastră: acțiuni și inițiative de utilizare a tehnologiei cu scopul de a promova dezvoltarea durabilă, economia circulară, îmbunătățirea calității mediului natural și crearea de comunități.

Domnul Valentin Stănescu, director general al Dell Technologies România, va ține discursul de deschidere iar reprezentanți distinși ai lumii științifice și de afaceri vor conduce sesiunea generală, precum:

  • Adrian McDonald – Președinte EMEA Dell Technologies;
  • Sophie Ronnertz – Senior Vice President and General Manager, Central and Eastern Europe at Dell Technologies;
  • Sasho Tasevski – CEE Presales Director Dell Technologies; care va explica modul în care Dell Technologies îi ajută pe clienți să-și modernizeze departamentele IT, să îmbunătățească reziliența cibernetică, să folosească serviciile cloud și să construiască un mediu de lucru modern.
  • Marius Purice – Speaker motivațional, Mountain climber, Global explorer;
  • Mirosław Osiecki – Regional Account Manager, Central, and Eastern Europe Intel Corporation;
  • Yugo Neumorni – President CIO Council, care va fi gazda și moderatorul “customer panel – povești de succes de implementare pentru arhitecturi moderne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.