HUAWEI NEXT – IMAGE Awards 2021: Cea mai mare competiție foto pe smartphone-uri din lume revine, mai impresionantă ca oricând

Peste 70 de pasionați de fotografie pe smartphone pot câștiga noul HUAWEI P50 și premii în bani de până la 10.000 de dolari

0
408
Ascultă acest articol


Huawei Consumer BG a anunțat lansarea competiției sale anuale de fotografie pe smartphone, NEXT-IMAGE Awards 2021, a cărei temă este „Better Together”. Până pe data de 30 noiembrie, utilizatorii Huawei își pot trimite lucrările foto și video și au șansa să câștige unul dintre cele 70 de premii impresionante, printre care se numără noul HUAWEI P50 și premii în bani de până la 10.000 de dolari.

Huawei NEXT-IMAGE Awards este cea mai mare competiție de fotografie pe smartphone-uri din lume, cu peste 2 milioane de înscrieri de la începutul competiției în 2017. Cu un mecanism simplu de înscriere și peste 70 de șanse de câștig, amatorii de fotografii realizate cu smartphone-ul și povestitorii vizuali din întreaga lume sunt pregătiți să dea startul competiției pentru al cincilea an consecutiv.

În acest an, NEXT-IMAGE Awards vor fi jurizate de o echipă de experți în fotografie din diferite medii și țări din întreaga lume. Fotografului canadian de sporturi extreme, Reuben Krabbe, i se vor alătura Karen Smith, renumit critic de artă din Marea Britanie, și producătorul francez de radio și TV, Olivier Chiabodo. Din juriu va face parte și Liu Heung Shing, fotograf câștigător al premiului Pulitzer și fondator al Centrului de Fotografie din Shanghai, căruia i se alătură unul dintre câștigătorii marelui premiu al Next-Image Awards 2020, Lin Haiyin. Yu Guoming, profesor al Facultății de Jurnalism și Comunicare BNU, și Li Changzhu, Vice Minister al departamentului Consumer Strategy Marketing, HUAWEI Consumer Business Group, completează echipa completă de jurați.

10 categorii care celebrează frumusețea storytelling-ului vizual

Spre deosebire de alte competiții cu un singur câștigător, Huawei încurajează participanții să exploreze diferite perspective, formate și condiții de lumină. Pentru ca utilizatorii să descopere diversitatea și frumusețea vieții, NEXT-IMAGE Awards 2021 oferă 10 categorii distincte care se potrivesc perfect cu punctele forte ale smartphone-urilor Huawei în materie de fotografie.

Categoriile încurajează utilizatorii să profite la maximum de funcțiile inovatoare ale dispozitivelor lor, împărtășind în același timp povești originale și captivante prin fotografii și videoclipuri.

• Portrait
Fotografia de portret poate spune povești detaliate și interesante despre oameni, mai bine decât ar putea să o facă cuvintele. Fie că este vorba despre o persoană dragă sau un model, cei interesați pot trimite la concurs cele mai bune fotografii de portret.
• Monochrome
Imaginile monocrome elimină culorile care distrag atenția, ajutând privitorul să se concentreze pe subiecte, texturi, forme, tipare și compoziție. Fotografia alb-negru poate reflecta atmosfera sau originalitatea unei imagini.
• Colour
Smartphone-urile Huawei sunt renumite pentru capacitatea lor de a realiza fotografii pline de viață și de culoare. Participanții își pot exprima adevăratul talent prin fotografiile surprinse cu smartphone-ul.
• Snapshot
Fotografia permite persoanelor să trăiască momentul și surprinde momente și scene definitorii. Instantaneele create spun povești puternice sau imortalizează amintiri deosebite pentru totdeauna.
• Night
Datorită puterii AI, smartphone-urile Huawei surprind scene de noapte incredibile, fără a fi nevoie de un bliț.
• Telephoto
Pentru mulți utilizatori de smartphone-uri, fotografiile realizate cu zoom sunt de obicei neclare sau au o calitate scăzută. Nu este cazul telefoanelor Huawei. Utilizând teleobiectivul, utilizatorii se bucură de detaliile importante și pot ieși în evidență datorită clarității fotografiilor tale.
• Super Wide Angle
Obiectivele cu unghi larg le permit fotografilor să se apropie cât mai mult de subiect, fără a exclude elemente esențiale din fundal. Utilizatorii pot folosi abilitățile de fotografiere mobilă pentru ca privitorul să se simtă ca și cum ar fi vizionat scena el însuși, nu printr-o fotografie.
• Super Macro
În fotografie, ca și în viață, micile detalii sunt importante. Explorând diferite subiecte și tehnici de fotografiere macro, pot demonstra capacitatea camerei de a surprinde de aproape cele mai mici detalii.
• Story Creator
Participanții pot înregistra și realiza un film mobil de 15 minute sau mai puțin, pentru a-și exprima creativitatea și a-și împărtăși povestea prin imagini în mișcare. Aceștia se pot transforma în regizori și pot crea o capodoperă cinematografică pe care să o arate întregii lumi.
• Storyteller
Spre deosebire de celelalte categorii care permit încărcarea unei singure fotografii, în acest catalog participanții pot folosi un grup de fotografii (3-9 fotografii) pentru a exprima emoții, a spune o poveste, a înregistra schimbări sau a descoperi tendințe.

Aceste categorii de premii evidențiază unele dintre funcțiile de top ale smartphone-urilor Huawei, cele mai recente dispozitive, vârf de gamă de la Huawei oferind performanțe de neegalat în materie de zoom și fotografiere în condiții de luminozitate scăzută. Fiecare categorie este adaptată unui scenariu de fotografiere unic în care excelează dispozitivele Huawei, provocând utilizatorii să surprindă emoția, să devină creativi și să-și înscrie imaginile la NEXT-IMAGE Awards.

Celebrarea tuturor momentelor minunate

Huawei NEXT-IMAGE Awards 2021 încurajează pasionații de fotografie mobilă să creeze liber. Găsindu-și inspirația artistică și împărtășind frumusețea vieții, participanții au multe șanse să câștige premii incredibile, inclusiv smartphone-ul HUAWEI P50, noul smartwatch HUAWEI WATCH 3 și premii în bani de până la 10.000 de dolari.

• Marele Premiu: Fotograful anului (3 câștigători)
o NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 10.000 de dolari
o Diplomă de merit în format electronic
• Câștigătorii categoriilor (27 câștigători)
o NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 1.000 de dolari
o Diplomă de merit în format electronic
• Câștigători (30 câștigători)
o HUAWEI WATCH 3
o Diplomă de merit în format electronic
• Student Focus Award (10 câștigători)
o HUAWEI P50
o NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 1.000 de dolari
o Diplomă de merit în format electronic
Student Focus Award este o nouă categorie introdusă în competiția NEXT-IMAGE Awards 2021 și reafirmă angajamentul Huawei de a încuraja creativitatea în rândul tinerilor. Categoria se adresează studenților cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, iar talentații câștigători vor primi nu numai smartphone-ul așteptat HUAWEI P50, ci și un NEXT-IMAGE Creation Fund în valoare de 1.000 de dolari, care îi va ajuta să își atingă potențialul artistic.

Cum te poți înscrie

Accesează https://gallery.consumer.huawei.com și trimite imaginile tale pentru a câștiga marele premiu de 10.000 de dolari.

Termenul limită pentru înscrieri este 30 noiembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.