Ascultă acest articol


Alătură-te supereroinei de kung-fu, Armura de Jad și Besticonilor, în aventurile lor pline de acțiune, fii alături de aceștia pe măsură ce se luptă cu o bandă de răufăcători și navighează prin încercările imprevizibile ale vieții de adolescent.

Centrată pe o eroină adolescentă, iubitoare de arte marțiale, noua comedie-acțiune animată, Armura de Jad, consolidează angajamentul pe care Cartoon Network și l-a asumat – de a difuza mai mult conținut dedicat fetelor din întreaga lume.

Misticul Armură de Jad este un supererou legendar. Când Lan Jun învață anticele secrete ale familiei sale – și când află că e rândul ei să fie Armura de Jad – rămâne surprinsă de propriul destin pe care nu l-ar fi intuit niciodată! Cu ajutorul prietenilor săi, Theo și Alisha, și al celor patru mistici  Besticoni, ce acompaniază armura, Lan Jun este prinsă într-o serie de aventuri pline de acțiune. Zi de zi, aceasta trebuie să se lupte cu o bandă de răufăcători, cât și cu încercările reale ale vieții de adolescent. Concentrate pe prietenie și dinamica de familie, episoadele seriei prezintă o poveste dinamică, jucăușă și vioaie, presărată cu bătălii kung-fu uimitoare, ieșite din comun.

  • Alătură-te Armurii de Jad, cunoaște-i pe Besticoni și luptă contra răufăcătorilor!
  • Premiera noilor episoade din sezonul unu are loc Miercuri, 15 Februarie, la 15:55
  • Difuzat de luni până vineri, la Cartoon Network, de la 15:55.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.