ADFR anunță deschiderea înscrierilor pentru programul EFP – Producers on the Move, Cannes 2023

0
389
Ascultă acest articol


European Film Promotion (EFP) dă startul înscrierilor pentru programul Producers on the Move, dezvoltat în parteneriat cu Festivalul de Film de la Cannes. Asociația de Dezvoltare a Filmului Românesc (ADFR), reprezentantul României în cadrul prestigioasei rețele de promovare a cinematografiei europene, așteaptă înscrierile producătorilor români. 

Producers on the Move susține și promovează în fiecare an 20 de producători europeni. Programul reprezintă o ocazie importantă pentru participanți să ia parte la sesiuni de pitching și workshopuri despre oportunitățile de finanțare internaționale, distribuția de film, mecanismele din spatele unei coproducții, noi modele de business și tendințele în industrie. 

De asemenea, vor fi facilitate sesiuni de networking cu profesioniști din domeniu, precum agenți și distribuitori și, desigur, ceilalți producători selectați.

ADFR va propune pentru ediția din 2023 un producător român, ținând cont de criteriile de eligibilitate ale programului

Acestea sunt: 

  • producătorul a avut până în prezent cel puțin o coproducție internațională (lungmetraj/ documentar/ serial/ film VR) lansat în cinematografe sau pe platformele VoD mai devreme de martie 2022;
  • este producătorul principal al cel puțin unui lungmetraj;
  • nu a fost producător principal la mai mult de trei lungmetraje până în prezent;
  • poate participa la festival în perioada 2-4 mai (online) și 18-22 mai (fizic, la Cannes).

Înscrierea se face completând formularul: https://forms.gle/E6QNAjCbQb5MWBhGA

Înscrierile sunt deschise în perioada 22 februarie – 1 martie. Pentru informații suplimentare, vizitați website-ul ADFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.