SkyShowtime – Rabbit Hole disponibil din 31 martie

Cu Kiefer Sutherland în rolul principal, serialul de opt episoade va fi disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime din 31 martie

0
569
Ascultă acest articol


Produs de CBS Studios, Rabbit Hole va putea fi vizionat pe SkyShowtime din 31 martie, primele două episoade fiind disponibile la momentul lansării.

În Rabbit Hole, nimic nu este ceea ce pare, când John Weir (Sutherland), un maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporativ, este acuzat de crimă de forțe puternice, cu capacitatea de a influența și controla populația.

Pe lângă Sutherland în rolul principal, Rabbit Hole beneficiază de o distribuție dinamică, în care Charles Dance („Game of Thrones”) îl joacă pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding („Empire”) pe Hailey Winton, Enid Graham („Mare of Easttown”) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner („Ozark”) pe Valence, Walt Klink („Arctic Circle”) pe The Intern și Rob Yang („Succession”) pe Edward Homm.

Sutherland este și producător executiv al seriei Rabbit Hole, alături de scenariștii-regizori John Requa și Glenn Ficarra („This Is Us”, „WeCrashed”), Charlie Gogolak („The Sinner”, „WeCrashed”), Suzan Bymel („Designated Survivor”) și Hunt Baldwin („Longmire”, „The Closer”).

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 28.03.2022, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.