Update-ul 1.4 pentru NVIDIA Canvas este acum disponibil. NVIDIA Canvas include un nou mod „Panorama”, care a debutat initial la CES, pe care artistul 3D Dan “Greenskull” Hammill îl explorează săptămâna aceasta În NVIDIA Studio.

Modul Panorama permite crearea de peisaje echirectangulare 4K pentru workflow-uri 3D, permițând designerilor grafici să aplice scene generate de AI în Canvas în workflow-ul lor pentru iterații eficiente. Pentru artiști 3D și pasionatul Dan “Greenskull” Hammill, tehnologia Canvas îi permite să creeze peisaje superbe folosind doar câteva mișcări de creion digital în Canvas – accelerat de placa sa video GeForce RTX 4090.

Greenskull a putut să-și rafineze peisajul „The Cove” în detaliu în doar câteva minute datorită plăcii video GeForce RTX 4090, încorporându-l într-un joc video folosind Unreal Engine 5 pentru a deveni mediu închis. În postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta poți vedea cum Dan și-a terminat lucrarea și poți afla de la el cum Canvas deschide o sumedenie de posibilități pentru game designeri.

Vrei să te bucuri de noutăți chiar tu? Descarcă Canvas beta, gratuit pentru cei care dețin o placă video NVIDIA sau GeForce RTX.

Provocarea #GameArtChallenge continuă cu animația 3D tematică după The Last of Us a lui #Noggi29318543. Partajează în social media arta ta inspirată din jocuri folosind #GameArtChallenge până pe 30 aprilie și ai șansa de a fi prezentat pe canalele @NVIDIAStudio sau @NVIDIAOmnvierse.

Nu în ultimul rând, venim și cu un reminder că NVIDIA GTC, conferința globală pentru era AI și metaverse are loc între 20 si 23 martie, totul online. Nu uita să te înregistrezi pentru sesiunile de creatori și Omniverse, tutoriale și multe altele. Mai jos ai câteva exemple de sesiuni care ar putea să te intereseze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.