Noul GeForce RTX 4070 accelerează creativitatea

0
470
Ascultă acest articol


O nouă placă video s-a alăturat serie 40: GeForce RTX 4070. Creatorii pot cumpăra acum GeForce RTX 4070, care vine alături de tehnologii incredibile NVIDIA Studio, și experimentează un flux de lucru îmbunătățit. Plăcile video GeForce RTX pot îmbunătăți semnificativ experiența creatorilor de conținut, așa cum vom vedea săptămâna aceasta În NVIDIA Studio cu artiști talentați NVIDIA.

Noul GeForce RTX 4070 este mai eficient decât produsele din generația precedentă, folosind 23% mai puțină energie decât GeForce RTX 3070 Ti. Câteva aspecte importante despre GeForce RTX 4070:

  • 12GB de memorie ultra rapidă GDDR6X VRAM pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru creative.
  • DLSS 3 bazat pe AI care permite modelatorilor 3D să randeze scene 4K în NVIDIA Omniverse de 2,8X mai repede decât pe GeForce RTX 3070 Ti din generația trecută.
  • Streamerii care folosesc a opta generație de encoder video NVIDIA, NVENC, cu suport pentru AV1, fac în așa fel încât streamul live să pară că are un bitrate crescut cu 40% — o creștere imensă în calitatea imaginii pentru aplicații populare de broadcast pentru OBS Studio.
  • Entuziaștii AI care folosesc modelul deep learning Stable Diffusion pot genera imagini detaliate conditionate pe descrieri de text de 1,4X mai repede. 

De asemenea, creatorii pot instala noul driver NVIDIA Studio din aprilie – disponibil pentru descărcare.

Dar încă nu am terminat – VLC media player un mediaplayer popular și gratuit pentru Windows PC a adăugat RTX Video Super Resolution, permițând utilizatorilor de plăci video RTX seria 40 sau seria 30 să redea clipuri locale pe VLC cu o claritate mai mare și să reducă semnificativ artefactele de compresie.

Iar RTX Remix, cea mai nouă aplicație din suita NVIDIA Studio, este o unealtă revoluționare pentru modare, folosită pentru a îmbunătăți jocuri clasice DirectX 8 și 9 cu ray tracing, texturi îmbunătățite de AI și numeroase alte îmbunătățiri grafice. Remix runtime poate fi descărcat de pe GitHub. Află mai multe despre Remix runtime și potențialul său de a zgudui industria de dezvoltare a jocurilor.

Plăcile video GeForce RTX din seria 40 continuă să alimenteze orice tip de flux de lucru, precum această scenă imensă făcută de artistul NVIDIA Rogelio Olguin și alți artiști NVIDIA, plină de asteroizi și alte lucruri intergalactice. Lucrarea este intitulată Project „Hauler”, iar echipa a lucrat în Omniverse USD Composer (numit Create înainte) pentru a asambla simulări complexe și precise din punct de vedere fizic, lucrând în colaborare la scene 3D în timp real, împreună.

Vezi mai multe detalii în postarea de blog  În NVIDIA Studio pentru a afla mai multe despre GeForce RTX 4070, Project Hauler, RTX Video Super Resolution și RTX Remix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.