Plăcile video de la GeForce RTX 4070 în sus depășesc 100 FPS la 4K în Redfall cu DLSS 3

0
405
Ascultă acest articol


Astăzi, Redfall se lansează cu suport pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex, iar gamerii GeForce sunt Game Ready cu cel mai nou driver Game Ready pentru Redfall.

De asemenea, acesta este driverul pe care îl poți folosi și pentru Diablo IV Server Slam și Showgunners, care se lansează astăzi cu DLSS 2. Noul driver oferă și 2 noi profiluri de setări optime GeForce Experience.

Game Ready pentru Redfall cu DLSS 3 și Reflex

Cel mai nou driver Game Ready îți pregătește sistemul pentru Redfall, care se lansează astăzi cu suport pentru NVIDIA DLSS 3 și NVIDIA Reflex.

Activarea lui NVIDIA DLSS 3 oferă o creștere a performanței cu 71% pe GeForce RTX 4090, oferind gamerilor posibilitatea de a se juca cu până la 188 FPS în 4K, cu toate setările maxime. Alte plăci video din GeForce RTX seria 40 oferă performanțe bune, cu placa video GeForce RTX 4070 sau mai sus  oferind peste 100 FPS la rezoluție 4K, cu un număr de cadre pe secundă ajungând la 148 FPS pe RTX 4080.

Redfall este plin cu tehnologii NVIDIA, inclusiv cu DLSS 3, DLSS 2 și Reflex, astfel încât gamerii GeForce RTX să beneficieze de experiența definitivă în Redfall.

Game Ready pentru Diablo IV Server Slam, cu DLSS 2

Ca urmare a unui Open Beta de succes, Blizzard a invitat gamerii să facă un server stress test în Diablo IV Server Slam, care va avea loc între 12 și 14 mai. Jucătorii vor avea o nouă șansă să beneficieze de recompense cosmetice speciale, printre care și Beta Wolf Pack Cosmetic și un nou Mount Trophy.

Atunci când se vor juca pe o placă video GeForce RTX, gamerii pot activa DLSS 2 pentru a accelera numărul de cadre pe secundă astfel încât să experimenteze Diablo IV la un nivel crescut de detalii și o rezoluție înaltă. Iar când Diablo IV se va lansa pe 6 iunie, gamerii cu plăci video GeForce RTX seria 40 pot active DLSS 3 pentru performanță și mai rapidă.

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continua să crească, iar astăzi avem o listă nouă de jocuri cu DLSS care urmează:

 • Showgunners (disponibil acum cu DLSS 2)
 • Daydream: Forgotten Sorrow (lansare pe 24 mai cu DLSS 2 & ray tracing)
 • System Shock (lansare pe 30 mai cu DLSS 2)

Mai multe upgrade-uri și știri Game Ready

 • Suport din prima zi pentru:
  • Showgunners, care se lansează azi cu DLSS 2
 • Adiția de setări optime prin GeForce Experience pentru 2 noi titluri:
  • Summoners War: Chronicles
  • KovaaK’s 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.