Synology anunță camerele de supraveghere BC500 si TC500 cu inteligență artificială

0
439
Ascultă acest articol


Synology introduce o nouă gamă de produse în portofoliu, anunţând doua camere de supraveghere de tip bullet și dome, modelul BC500 și TC500. Synology BC500 și TC500 oferă capabilități avansate de inteligență artificială, calitate video excepțională și integrare perfectă cu sistemul de management video Surveillance Station.

“BC500 și TC500 sunt camere IP excelente pentru orice afacere sau organizație”, a declarat Lori Hsieh, manager de produs pentru camerele Synology. “Combinarea acestor camere cu Synology Surveillance Station oferă o experiență de neegalat pentru utilizator. De la implementarea la monitorizarea și arhivarea imaginilor, funcționalitatea avansată este ușor accesibilă clienților, asigurându-se că nevoile lor de securitate sunt îndeplinite în orice moment.”

Forma bullet a modelului BC500 (stânga) este foarte potrivită pentru supravegherea în aer liber, în timp ce modelul TC500 (dreapta), montat pe tavan, se potrivește perfect pentru utilizarea în interior.

Camere IP rezistente la orice vreme pentru imagini clare, zi și noapte

BC500 și TC500 sunt dotate cu senzori de 5 megapixeli care înregistrează la o rezoluție de 2880×1620 la 30 de cadre pe secundă (FPS) și au un unghi de vizualizare orizontală de 110°, oferind imagini video detaliate și fluide, cu o acoperire extinsă. Cu un grad de rezistență la praf și apă IP67, o rază de vizibilitate pe timp de noapte de până la 30 de metri și funcție HDR cu expunere multiplă, ambele camere sunt potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Acestea permit utilizatorilor să monitorizeze coridoarele și holurile, spațiile deschise mari, cum ar fi depozitele și parcările, și medii diverse, cum ar fi muzeele, în orice moment al zilei.

Inteligența artificială pentru a asigura o supraveghere inteligentă

Inteligența artificială la fața locului asigură confidențialitatea datelor, oferind în același timp alerte precise și în timp util.

BC500 și TC500 sunt echipate cu capacități puternice de inteligență artificială, care oferă utilizatorilor alerte precise și în timp util, permițând un răspuns mai rapid la incidente. Funcțiile, printre care se numără detectarea persoanelor și a vehiculelor, detectarea intruziunilor și căutarea instantanee, permit utilizatorilor să identifice cu mai multă fiabilitate potențialele amenințări, să investigheze rapid zonele de interes și să urmărească și să recupereze înregistrările relevante.

Proiectate pentru Surveillance Station. Nu sunt necesare licențe pentru dispozitive

BC500 și TC500 sunt concepute pentru a se integra perfect cu Surveillance Station. Toate setările de configurare a camerei și de rețea pot fi gestionate direct din NAS-ul Synology. În plus, camerele Synology nu necesită achiziționarea sau activarea licențelor de dispozitiv Surveillance Station, simplificând procesul de configurare, permițând o migrare ușoară și reducând costurile de implementare.

O soluție de supraveghere fiabilă și sigură

Noile camere Synology dispun de un sistem de stocare de tip failover edge, asigurând înregistrarea continuă în cazul unor probleme de conectivitate. Actualizările de firmware fără efort, cu programări configurabile, ajută administratorii să mențină aceste camere la zi cu cele mai recente patch-uri de securitate, în timp ce suportul HTTPS și SRTP asigură securitatea și confidențialitatea prin criptarea fluxurilor video și de date.

Atât BC500, cât și TC500 sunt conforme cu NDAA și TAA.

BC500 și TC500 sunt conforme cu NDAA și TAA, ceea ce înseamnă că îndeplinesc standardele și cerințele de securitate pentru achiziția de către guvernul federal al SUA și reprezintă o alegere sigură pentru instalatorii de sisteme de supraveghere și integratorii de sisteme de securitate.

Noile camere Synology BC500 și TC500 pe scurt:

 • Capabilitățile de inteligență artificială la bord includ detectarea persoanelor, a vehiculelor și a intruziunilor. 
 • Căutarea instantanee accelerează căutările de evenimente de interes
 • Senzor de 5MP cu filmare la 30 FPS
 • Substreaming până la 1080p și 15 FPS
 • Unghi de vizualizare orizontal larg de 110°.
 • Clasificare IK10 pentru rezistență la impact (TC500)
 • Suportă programe de actualizare automată a firmware-ului
 • Configurarea camerei direct în Surveillance Station
 • Nu este necesară achiziționarea sau activarea licenței de dispozitiv
 • Conform NDAA și TAA din SUA
 • Garanție hardware de 3 ani

Disponibilitate

Synology BC500 va fi disponibil curând în România la un preţ estimativ de 1290 Lei. https://www.synology.com/products/camera-500

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.