EA SPORTS F1 23 dezvăluie primele imagini cu circuitul din Las Vegas

0
504
Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit astăzi primele imagini detaliate ale Grand Prix-ului Formula 1 din Las Vegas în F1® 23, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA ™. Noua locație va debuta în mediul virtual odată cu lansarea jocului, pe 16 iunie. F1® 23 le oferă fanilor, dar și piloților F1®, șansa de a concura pe circuit înainte de Marele Premiu™ oficial. Va fi prima oară în istoria Formula 1® când monoposturile se vor întrece pe emblematicul Las Vegas Strip. 

„Echipa noastră a conceput o replică virtuală incredibilă a unuia dintre cele mai captivante și impresionante orașe din lume. Conglomerația și amploarea clădirilor din Las Vegas, precum și energia bulevardului iluminat pentru cursa de sâmbătă noapte au fost provocări distractive pentru echipă. Peste 1900 de zile de dezvoltare au fost alocate pentru acest nivel de autenticitate”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director Codemasters. 

Studioul a construit circuitul stradal Las Vegas™ de la zero cu ajutorul a mii de fotografii de referință și a datelor fotogrammetrice. Proiectul are la bază trei linii drepte de mare viteză, o secvență dedicată virajelor de mare viteză și o singură șicană. Vitezele medii pe acest circuit sunt comparabile cu cele din Templul Vitezei – Autodromo Nazionale Monza din Italia -,  în acest circuit de 6,12 km, piloții pot atinge viteze de până la 212 mph. Circuitul va reprezenta o provocare unică pentru piloți în timp ce aceștia vor atinge viteza maximă pe bulevardul Las Vegas Strip, trecând pe lângă repere, cazinouri și resorturi de renume mondial.

Mai multe articole tematice Las Vegas* vor fi disponibile pentru o perioadă limitată în joc pentru a celebra acest circuit emblematic, inclusiv grafică specială pentru monoposturi, o cască, mănuși și o pălărie, pentru toți cei care precomandă F1® 23 Champions Edition înainte de 31 mai.

F1® 23 va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, PC via EA App, Epic Games Store și Steam.

* Precomanda se poate realiza până pe 31 mai 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.