Noul GeForce RTX 4060 Ti este acum disponibil, plus aplicații NVIDIA Studio și streameri săptămâna aceasta În NVIDIA Studio

0
340
Ascultă acest articol


NVIDIA a lansat placa video GeForce RTX 4060 Ti 8GB, parte din recent anunțata familie GeForce RTX 4060. Pornind de la 1,639 RON, placa se găsește în implementări de la parteneri precum ASUS, Colorful, Galax, GIGABYTE, INNO3D, MSI, PNY, Palit și ZOTAC, precum și în sisteme deja create.

Plăcile video GeForce RTX seria 40 vin cu tehnologii NVIDIA Studio, printre care și accelerare hardware pentru 3D, video și fluxuri de lucru AI; optimizări pentru hardware RTX în peste 110 dintre cele mai populare aplicații creative și aplicații Studio exclusive, precum OmniverseBroadcast și Canvas.

Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio vorbim despre noi îmbunătățiri pentru aplicații creative accelerate de NVIDIA Studio, noi unelte pentru dezvoltatori care au fost anunțate ieri în cadrul conferinței Microsoft Build și un streamer live inspirational.

Îmbunătățiri pentru aplicații creative accelerate de NVIDIA Studio sosesc! NVIDIA Studio a colaborat cu MAGIX VEGAS Pro pentru a accelera performanța modelului AI pe PC-uri cu Windows, oferind rezultate extraordinare. VEGAS Pro 20 update 3, lansat luna aceasta, crește viteza efectelor AI – precum transferal de stil, upscaling AI și colorizare – cu cu ajutorul plăcilor video NVIDIA RTX.

Și mai multe știri interesante – la conferința Microsoft Build, NVIDIA a dezvăluit noi unelte pentru dezvoltatori care vor face mai ușoară și mai rapidă posibilitatea de a antrena și lansa AI pe PC-uri cu Windows 11 și placă video RTX.

Creatorii au putut să experimenteze puterea plăcilor video NVIDIA RTX în mai multe moduri, așa cum demonstrează artistul de săptămâna aceasta În NVIDIA Studio. Warwick evidențiază fluxul său de lucru bazat pe AI, accelerat de o placă video GeForce RTX și aplicația NVIDIA Broadcast – evidențiând cum aduce inspirație și pozitivitate în lume prin streaming.

Dar asta nu e tot! Nu uita de provocarea #SetTheScene Studio. Postează conținut original pe Facebook, Twitter sau Instagram și folosește hashtag-ul #SetTheScene pentru o șansă de a fi evidențiat pe canalele sociale @NVIDIAStudio sau @NVIDIAOmniverse.

Vizitează pagina de blog În NVIDIA Studio pentru a afla mai multe despre creatorul de conținut de săptămâna aceasta și toate noile unelte și plăci video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.