NVIDIA și Microsoft vin cu încă 3 jocuri de Xbox PC pe GeForce NOW, parte din lista de 12 titluri de săptămâna aceasta

0
298

joiaGFN a venit nu cu unul, nu cu două, ci cu trei jocuri Xbox PC pentru streaming pe GeForce NOW. Grounded, DEATHLOOP și Pentiment sunt cap de listă pentru cele 12 lansări de săptămâna aceasta.

Un nou mod de a te juca

Noul Logitech G CLOUD este cel mai recent dispozitiv portabil cu suport GeForce NOW – disponibil în Regatul Unit, Germania, Franța, Italia, Spania, Norvegia, Danemarca, Suedia și Finlanda. Dezvoltat în parteneriat cu Tencent Games, G Cloud este un dispozitiv pe bază de Android cu un display de 7 inci, 1080p, 16:9 touchscreen, cu controale customizabile – și suport pentru GeForce NOW chiar din cutie.

Membrii se pot bucura instant de întreaga librărie GeForce NOW care are suport pentru gamepad, folosind controalele customizabile ale lui G Cloud. Design-ul ușor îl fac perfect de ținut în mână, chiar și în mijlocul acțiunii, iar datorită celor peste 12 ore de durată de viață a bateriei, acțiunea poate dura toată ziua.

Rămâi pe fază

Nu uita să vezi Warhammer Skulls Festival pentru informații despre reduceri în titluri Warhammer pe Steam și Epic Games Store – noua etichetă promoțională din aplicația GeForce NOW va evidenția cu ușurință aceste reduceri, dar și altele, pentru membri.

Pericol triplu

Parteneriatul dintre NVIDIA și Microsoft continuă să înflorească cu trei noi jocuri Xbox PC, disponbible acum pentru streaming pe mai multe dispozitive săptămâna aceasta, la scurt timp după lansarea lui Gears 5. Membrii Priority se pot juca la calitate până la 1080p și 60 FPS fără a aștepta la coadă pentru a intra în aplicație, iar membrii Ultimate se pot juca până la 4K 120 FPS pe PC și Mac.

Joacă-te co-op cu până la 4 jucători în Grounded, de la Obsidian Entertainment și supraviețuiți împreună în grădina din spatele casei după ce ați fost micșorați la nivel de furnică. Tot de la Obsidian Entertainment vine și Pentiment, premiatul joc de role-playing care s-a aflat pe mai multe liste Game of the Year în 2022. Rezolvă o serie de crime într-o perioadă istorică cu multe revolte în Europa, unde fiecare decizie impactează aventura narativă.

În shooter-ul de acțiune-aventură de la Arkane Lyon, DEATHLOOP, intră în pielea unui asasin exceptional, blestemat să repete aceeași zi pentru eternitate cu un asasin rival. Învață din fiecare ciclu, încearcă noi abordări și rupe lanțul de repetări.

Mai multe aventuri

Middle-Earth te cheamă cu Lord of the Rings: Gollum disponibil pentru streaming din cloud, astăzi, cu suport pentru RTX ray tracing și tehnologie DLSS pentru membrii Ultimate și Priority.

Lista completă de jocuri din această săptămână:

 • Blooming Business: Casino (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • Plane of Lana (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • Warhammer 40,000: Boltgun (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • Above Snakes (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • Railway Empire 2 (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • The Lord of the Rings: Gollum (lansare nouă pe Steam, 23 mai)
 • Deathloop (Steam)
 • Grounded (Steam)
 • Lawn Mowing Simulator (Steam)
 • Pentiment (Steam)
 • The Ascent (Steam)
 • Patch Quest (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.