Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio: Un mamut blănos în Omniverse!?

0
343
Ascultă acest articol

Keerthan Sathya, un artist tehnic experimentat, specializat în 3D, vine săptămâna aceasta În NVIDIA Studio pentru a prezenta detaliata și incredibila animație, intitulată Tiny Mammoth. Sathya și-a adus lucrarea la viață prin intermediul NVIDIA Omniverse și a framework-ului Universal Scene Description (OpenUSD) care a fost ca o legătură între mai multe aplicații 3D, printre care și Adobe Substance 3D Modeler, Painter și Autodesk 3ds Max.

Curiozitatea lui Sathya despre animale dispărute l-a inspirat să creeze un design al mediului înconjurător care să spună această poveste 3D unică. Pentru a putea face modelele în 3D, a folosit Adobe Substance 3D Modeler și s-a bazat pe laptopul său NVIDIA Studio HP ZBook cu placă video NVIDIA RTX 5000, cu filtre accelerate de GPU pentru a putea grăbi creația materialelor.

Artistul a important „Tiny Mammoth” în NVIDIA Omniverse prin intermediul aplicației USD Composer pentru a pregăti mediul, iluminarea și randarea. Atunci când Sathya era în curs de finalizare, a exportat această scenă în Adobe After Effects pentru post procesare și VFX adițional, folosind peste 30 de funcții și efecte accelerate de placa video pentru a adăuga și mai mult detaliu.

Mai mult, avem noi informații despre Omniverse: Software-ul 3D, Marvelous Designer, utilizat pentru creare, editare și refolosire a hainelor 3D tocmai a lansat Conectorul Marvelous Designer NVIDIA Omniverse.

Utilizatorii pot importa acum fișiere USD direct din server-ul Omniverse Nucleus, unind și actualizând versiunile în același format de fișier OpenUSD pentru utilizarea în diferite aplicații 3D. Vezi acest tutorial pentru a afla mai multe despre Conectorul Marvelous Designer Omniverse și urmărește-le streamul live pe 14 iunie!

Pentru mai multe detalii intră pe pagina de blog În NVIDIA Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.