Premiera AMD Data Center și tehnologia AI

0
821
Ascultă acest articol


AMD a prezentat viziunea sa asupra viitorului centrului de date și a inteligenței artificiale omniprezente, evidențiind produsele, strategia și partenerii din ecosistem care vor modela viitorul tehnologiei.

Cele mai importante nouătăți preezntate într-un eveniment dedicat sunt:

  • Modern Data Center – AMD și-a extins portofoliul de unități centrale de procesare de înaltă performanță care răspund nevoilor diverse ale Cloud Computing-ului, ale calculatoarelor de uz general și tehnic:
    • Menținerea poziției de lider în domeniul procesoarelor pentru servere cu noile instanțe Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) M7a, alimentate de procesoarele EPYC de generația a 4-a.
    • Prezentarea procesorului AMD EPYC 97X4 de generația a 4-a (nume de cod anterior „Bergamo”) pentru cloud computing nativ.
    • Prezentarea celei de-a 4-a generații de procesoare AMD EPYC cu tehnologia AMD 3D V-Cache (denumită anterior „Genoa-X”) pentru calcul tehnic.
  • AMD AI Platform – Viziunea inteligenței artificiale omniprezente – AMD a dezvăluit acceleratorul AMD Instinct MI300X, cel mai avansat accelerator din lume pentru inteligența artificială generativă, împreună cu partenerii PyTorch și Hugging Face.
  • Networking – AMD a prezentat roadmap0-ul noi generații DPU, cu numele de cod „Giglio”, care își propune să aducă utilizatorilor performanțe îmbunătățite și eficiență energetică, comparativ cu produsele din generația actuală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.