Razer lansează colecția de periferice PUBG: BATTLEGROUNDS

Fiecare produs din noua colecție vine la pachet cu obiecte in-game

0
405

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, în colaborare cu KRAFTON, Inc., un colectiv de studiouri independente de jocuri și publisher-ul popularului PUBG: BATTLEGROUNDS, au anunțat o nouă colecție de periferice inspirate de PUBG: BATTLEGROUNDS

“Razer este încântat de parteneriatul cu KRAFTON, care a dus la realizarea acestei colecții,” A declarat Addie Tan, Associate Director of Business Development în cadrul Razer. “Din îmbinarea experienței noastre în domeniul perifericelor de gaming cu abordarea lor inovatoare în ceea ce privește gamingul captivant, a rezultat o nouă colecție care rezonează cu gamerii și fanii din toată lumea.”

Concepute pentru a eleva experiența de gaming oferită de PUBG: BATTLEGROUNDS, fiecare periferic din nou gamă a fost conceput cu meticulozitate și este o dovadă a creativității KRAFTON și a calității neegalate a produselor Razer. Noua colecție include produse preferate de fani: mouse-ul fără fir conceput pentru esports, Razer Viper V2 Pro, tastatura de gaming cu switch-uri optice, Razer Huntsman V2 și căștile multi-platform fără fir, Razer Barracuda X. Fiecare dintre aceste periferice se bucură de un design special, inspirat de PUBG: BATTLEGROUNDS, ce utilizează culori și elemente vizuale specifice jocului.

Colecția include:

  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Cu o precizie și o viteză de temut, Razer Viper V2 Pro transformă jucătorii în adevărați prădători. Mouse-ul vine la pachet cu o pălărie Razer exclusivă, activabilă în joc, ce va atrage toate privirile de pe câmpul de luptă.
  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Echipat cu Razer™ Optical Switches pentru o acționare fulgerător de rapidă, Razer Huntsman V2 va decide soarta oricărei lupte. Tastatura vine la pachet cu un cod care activează o jachetă Razer în joc, în culoarea verde tipică brand-ului.
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Supraviețuirea în Blue Zone nu a fost niciodată mai ușoară ca acum, grație căștilor wireless cu greutate redusă, Razer Barracuda X. Căștile vin la pachet cu o pereche de pantofi și una de pantaloni Razer, ce pot fi folosite în joc pentru a te diferenția de ceilalți jucători.  

Ca bonus, fiecare periferic vine la pachet cu obiecte in-game ce nu pot fi ratate de fanii PUBG: BATTLEGROUNDS. Prin activarea codului găsit în ambalajul perifericelor, jucătorii se pot bucura de obiecte vestimentare exclusive în PUBG: BATTLEGROUNDS. Codurile permit crearea unei garderobe Razer completă, alcătuită din pălărie, jachetă, pantaloni și pantofi. 

Colecția de periferice inspirate de PUBG: BATTLEGROUNDS reprezintă angajamentul ambelor branduri de a le oferi jucătorilor produse captivante vizual, de cea mai înaltă calitate, pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Pentru mai multe detalii despre PUBG: BATTLEGROUNDS vizitați website-ul oficial.

Pentru mai multe informații despre colecția Razer x PUBG: BATTLEGROUNDS vizitați Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

  • Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 219,99 Euro
  • Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 289,99 Euro
  • Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 169,99 Euro

Disponibile pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore, în magazinul PUBG: BATTLEGROUNDS și în oferta anumitor parteneri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.