Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) anunță astăzi noi actualizări ale jocului și provocări actuale pentru EA SPORTS™ F1® 23. ‘F1® World’, hub-ul din joc care le permite piloților să descopere mai multe moduri de a interacționa cu sportul pe care îl iubesc prin actualizări regulate de conținut, va introduce un nou ‘Pro Challenge’ la sfârșitul lunii august. Fanii vor putea concura alături de ambasadorul EA SPORTS Max Verstappen într-o cursă fantomă rapidă. Lansate astăzi, primul ‘F1® Replay’, noua aplicație mobilă Racenet pentru ‘Leagues’ și coeficienții actualizați ai piloților, bazați pe performanțele lor din sezonul real, vor îmbunătăți experiența jucătorilor și vor continua să apropie jocul și sportul.

“Suntem foarte încântați să le oferim fanilor noi provocări în materie de curse, inclusiv posibilitatea de a-și testa abilitățile în timpul jocului prin curse-fantomă cu piloții de pe circuitul F1®, începând cu actualul lider al campionatului”, a declarat Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters. “Noul nostru “Pro Challenge” va deveni o funcționalitate cheie în centrul ‘F1® World’, aducând piloților atât glorie, cât și accesorii exclusive.”

Primul ‘F1® Replay’ se lansează astăzi, permițând jucătorilor F1® să retrăiască cursele anterioare din sezonul 2023, preluând controlul oricăruia dintre cei 20 de piloți într-o replică a Grand Prix-ului. Începând cu FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2023, o nouă cursă din calendarul 2023va fi adăugată în fiecare săptămână. .

Pe parcursul lunii următoare, ‘F1® World’ va găzdui o serie de scenarii create de studio care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani. Acestea îi vor avea ca protagoniști pe unii dintre piloții preferați ai fanilor fani, precum George Russell (24 iulie), Fernando Alonso (31 iulie), Valtteri Bottas (8 august) și Oscar Piastri (22 august). ‘F1® World’ va continua actualizările periodice ale jocului, jucătorii având șansa de a câștiga recompense exclusive cu tematica echipelor și de sezon, cum ar fi ediții speciale ale monoposturilor, căști de pilot, combinezoane și multe altele.

Pe 25 iulie, F1® 23 actualizează “Leagues”, o funcționalitate complementară prin care jucătorii pot crea, se pot alătura, programa și gestiona campionate multiplayer personalizate folosind aplicația gratuită EA Racenet (disponibilă pe web sau pe mobil pentru iOS și Android). Platforma va avea acum curse de campionat “On-Demand”, oferind jucătorilor flexibilitatea de a concura fără a fi nevoie să programeze o dată și o oră specifice, AI-ul va fi reintrodus în grilă, permițând setări AI personalizate și nivele de dificultate în fiecare campionat. În viitorul apropiat, datele de telemetrie din aplicație vor fi îmbunătățite, permițând piloților să compare nu doar tururile rapide cu cele ale prietenilor și rivalilor, ci și cu cele ale piloților profesioniști.

‘F1® World’ este doar unul dintre modurile de joc captivante disponibile în F1® 23. Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit pentru sezonul 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi drama Formula 1® în “Braking Point 2” și pot scrie istorie prin intermediul modurilor single și multiplayer, inclusiv “My Team”. Ținând pasul cu progresul campionatului și consolidând autenticitatea jocului, a fost lansată astăzi o actualizare a coeficienților piloților, cu ajutorul experților F1®, Anthony Davidson și Alex Jacques, pentru a reprezenta mai bine performanțele reale ale piloților de la Monaco la Silverstone. Lista completă a ratingurilor actualizate ale șoferilor din joc și mai multe informații despre acest subiect pot fi găsite aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.