Jocul Stray va fi adaptat pentru marele ecran

0
560
Ascultă acest articol

Annapurna Animation dezvoltă o adaptare cinematografică a jocului video STRAY, a anunțat compania care este o divizie a Annapurna Pictures.

Compania are, de asemenea, planuri de a adapta mai multe titluri din extinsa bibliotecă de jocuri video Annapurna Interactive. Această veste face parte dintr-un anunț mai amplu conform căruia Annapurna Animation își întărește echipa de conducere creativă care va contribui la mai multe filme de lung metraj.

Nick Bruno, regizorul filmului NIMONA, Julie Zackary, producător cu experiență în industrie și producătoarea NIMONA și Erica Pulcini s-au alăturat toți echipei Annapurna Animation. Julie Zackary, fost executiv al studiourilor Blue Sky și va fi șefa producției de animație a Annapurna Animation. Erica Pulcini va fi executiv creativ și va ajuta la selectarea, dezvoltarea și definirea în continuare a listei de filme de lung metraj ale Annapurna Animation.

Nick Bruno va dezvolta și regiza un film original (care nu are momentan un titlu) și lucrează activ la dezvoltarea mai multor idei originale sub umbrela Annapurna Interactive. Un alt proiectul nou, numit FOO, de regizorul Chris Wedge, este, de asemenea, în dezvoltare. Wedge a scris și regizat filmul Bunny al studioului Blue Sky Animation în 1998, înainte de a regiza Ice Age în 2002. Primul proiect al Annapurna Animation, NIMONA, a avut premiera pe 14 iunie la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy și a fost lansat global pe Netflix pe 30 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.