Ascultă acest articol

Într-un interviu recent acordat Los Angeles Times, co-creatorul și showrunner-ul lui The Last of Us, Craig Mazin, a dezvăluit că, înainte de greva Writers Guild of America (WGA), a început să dezvolte un nou film Pirates of the Caribbean alături de scenaristul original al francizei, Ted Elliott. Mazin a confirmat că Disney a apreciat scenariul lui Elliot pentru proiectul fără titlu, ceea ce a fost neașteptat, deoarece povestea pe care au creat-o este “prea ciudată”.

Noi am prezentat-o și ne-am gândit că nu au nicio șansă să o accepte, e prea ciudată. Și totuși, au acceptat-o”, a spus Mazin. “Apoi a scris un scenariu fantastic și a intervenit greva și toată lumea așteaptă acum.”

Ce urmează pentru franciza Pirates of the Caribbean?

Momentan nu este clar dacă proiectul lui Mazin conține două filme pe care producătorul Pirates of the Caribbean, Jerry Bruckheimer, le-a sugerat anterior, sau dacă este un proiect complet nou. Unul dintre ele este filmul cu Margot Robbie, care a fost anterior considerat anulat. “Avem un scenariu foarte bun“, a împărtășit Bruckheimer. “Am dezvoltat două dintre ele – unul cu Margot Robbie și unul cu o distribuție mai tânără. Cel cu Margot Robbie mai are nevoie de puțină muncă. Cel cu distribuția mai tânără este aproape gata. Sperăm să realizăm ambele.”

Proiectul lui Robbie face parte din creșterea listei Disney de adaptări în filme live action, actuale și viitoare, ale parcurilor tematice Disney, inclusiv filmul Tower of Terror cu Scarlett Johansson, continuarea Jungle Cruise cu revenirea lui Dwayne Johnson și Emily Blunt, și viitorul film Big Thunder Mountain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.