În octombrie pe History Channel

0
386
Ascultă acest articol


În luna octombrie, la HISTORY Channel, aclamatul actor Marcel Iures cercetează o serie de enigme fără răspuns în noua serie „Enigmele României”, prezentatoarea de televiziune Amanda Holden, alături de istoricul Dan Jones, explorează cum comportamentele sexuale au modelat civilizațiile în moduri pe care abia acum începem să le descoperim în seria „SEX: O istorie obraznică”, ofertanții caută prin proprietăți nerevendicate într-un nou sezon din „Războiul depozitelor”, iar membrii echipei din „Blestemul fermei Skinwalker” cercetează noi situri din S.U.A. unde sunt înregistrate fenomene paranormale.

Marcel Iureș prezintă Enigmele României (6×30’) 

Premiera duminică, 29 octombrie, de la ora 21:00

Aclamatul actor Marcel Iureș cercetează o serie de enigme fără răspuns, care se axează pe istorie, geologie, castele, crime, lumini cerești, tulburări mentale și ritualuri religioase ascunse. Cele 6 episoade vor explora mistere și enigme din istoria României, cum ar fi locul în care se află mormântul lui Vlad Țepeș, cauza morții poetului național Mihai Eminescu, căutarea tablourilor dispărute în urma „marelui jaf” de la muzeul Brukenthal din Sibiu sau misterul iahtului Ostara – o navă cu o comoară de aur a unor nobili ruși, care au fost găsiți uciși aproape de malul românesc al Deltei Dunării în timp ce fugeau de bolșevici.

„Sunt încântat să fiu gazda noii serii documentare HISTORY Channel, «Enigmele României». Este o emisiune intrigantă, care sper că îi va familiariza pe telespectatorii noștri cu noi perspective privind personalități și evenimente celebre care au definit istoria României. Cred că această emisiune va fi, de asemenea, o mare oportunitate de a promova moștenirea culturală fascinantă a României în întreaga lume, iar eu sunt onorat să fiu ambasadorul ei”, remarcă actorul Marcel Iureș.

Războiul depozitelor S15 (20×30′) – Titlul original: Storage Wars

Premiera duminică, 1 octombrie, duminica, de la ora 12:55

„Războiul Depozitelor” este un reality-show în cadrul căruia cumpărători profesioniști se întrec pentru bani mulți și făcuți repede. În această adevărată vânătoare de comori ofertanții caută prin proprietăți nerevendicate și nu se tem să facă zgomot de a crea drame pentru a-și atinge obiectivele. Licitează de la tineri de 20 de ani dornici de aventură până la echipe soț-soție care vor să facă bani mulți și repede.

Fiecare episod îi poartă pe ofertanți către depozite ale căror proprietari au întârziat plățile sau care au fost abandonate sau uitate. Odată ajunși aceștia așteaptă nerăbdători să descopere potențiala mină de aur. Este un moment tensionat pentru că ofertanții au oportunitatea de a afla care este concurența.

Proprietarul spațiului unde se află containerul îi taie lacătul și ridică ușa pentru prima oară, permițându-le ofertanților să arunce o privire înăuntru, doar cu ajutorul unei lanterne. Această privire este singura lor oportunitate de a evalua dacă depozitul conține zdrențe sau comori, apoi ofertanții trebuie să hotărască dacă depozitul merită… și câți bani merită.

SEX: O istorie obraznică  (5×60′)  – Titlul original: Sex: A Naughty History (Sex: A Bonkers History)
Premiera marți, 10 octombrie, de la ora 21:00 

Actrița, cântăreața și prezentatoarea de televiziune Amanda Holden, alături de istoricul Dan Jones, explorează cum comportamentele sexuale au modelat de-a lungul timpului civilizațiile în moduri pe care abia acum începem să le descoperim. Seria documentară folosește imagini de arhivă și reconstituiri dramatice, iar Amanda Holden și Dan Jones vor aduce în prim plan cele mai necunoscute povești despre sex din istorie.

Dincolo de ferma Skinwalker (9×60′) – Titlul original: Beyond Skinwalker Ranch

Premiera luni, 16 octombrie, de la ora 23:00

Ferma Skinwalker este considerată în prezent ca fiind punctul zero al întâlnirilor cu OZN-urile și al activității paranormale din SUA. Din 2020, Dr. Travis Taylor alături de Erik Bard și echipa lor de investigație au lucrat non-stop pentru a colecta, analiza și procesa cât mai multe date asociate cu fenomenele înregistrate în infama fermă din Utah. 

Experimentele lor au dat rezultate uimitoare, dar nu suficiente pentru a desluși pe deplin secretul fermei. Așa că, pentru prima dată, au decis să își extindă căutarea de răspunsuri. În efortul de a obține o perspectivă mai largă și de a construi seturi de date mai mari, echipa de la ferma Skinwalker adaugă doi membri ai echipei și trece la ofensivă, urmărind noi situri din S.U.A. unde sunt înregistrate fenomene paranormale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.