Harta și Programul Bucharest Gaming Week 2023 au fost publicate!

1
1069
Ascultă acest articol


De pe pagina de Instagram Bucharest Gaming Week poți afla zilnic noutăți despre evenimentul ce va avea loc pe 14 și 15 octombrie la Palatul Parlamentului din București. Inclusiv harta completă a evenimentului a fost publicată recent, astfel că ști de pe acum ce standuri vor fi pregătite și unde vor fi amplasate.

Conform hărților de mai sus vom interacționa cu următoarele branduri: iSilent Merch, Professor Puzzle, Magic Hub, The Funny Brand, Mobile Arena by Flip.ro, ASUS, Republic of Gamers, Armata României, Flanco, Logitech G, AGON by AOC & AQIRIS, Republic of Gamers, SigurantaOnline.ro, TP-Link, Acer, Old Spice, Samsung, Pepsi, Rockstar, Energy Drink, Vodafone EasyTech, Meet & Greet, Vodafone Esports Zone, Inmedio, Kaufland Sim Racing Arena, George VR Arena, George Retro Corner, Graure, Sony INZONE Gaming Booth, Main Stage cu showmatch-uri, Mastercard VIP Lounge. Există și un Food Court.

„Vino pe 14&15 octombrie la Palatul Parlamentului și vizitează booth-urile partenerilor, întâlnește-te cu streamerii tăi preferați, participă la turneele de Counter-Strike 2, Minecraft, EA Sports FC 24 și joacă cele mai noi titluri lansate în acest an.” spunde descrierea evenimentului. Este precizat și un treasure hunt la care ai șansa să câștigi unul din sutele de premii puse la bătaie. Găsește bilete pe platforma iabilet aici.

Update 11.10.23

Iată mai jos și programul complet BGW: ce se întâmplă sâmbătă și duminică pe scena principală și programul standului Meet & Greet (streamerii pe care îi poți întâlni pentru o sesiune de poze și autografe).

Ne vedem la #BGW2023!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.