Ascultă acest articol


Everguild este încântat să anunțe data de lansare pentru jocul digital de cărți mult așteptat, Warhammer 40,000: Warpforge. Acesta va fi disponibil inițial în Steam Early Access pe 19 octombrie, urmat de o versiune completă compatibilă cu toate platformele pe Apple’s App Store și Google Play pe 2 noiembrie.

Warpforge este pregătit să redefinească genul de jocuri digitale de cărți, oferind o abordare complet nouă a universului Warhammer 40,000, cu cele mai iconice armate luptând în scenarii uimitoare care se schimbă sub diferite condiții de mediu, un sistem inovator de progres care permite jucătorilor să colecționeze și să joace cu armatele lor preferate de la început, precum și ilunstrații uimitoare, efecte vizuale, muzică și dublaje pentru a oferi o experiență imersivă perfectă în întunericul sumbru al Mileniului 41.

Suntem încântați să anunțăm data de lansare a lui Warhammer 40,000: Warpforge“, a declarat Andres Tallos, CEO al Everguild. “Am investit toată pasiunea noastră pentru jocurile de cărți și pentru universul Warhammer în fiecare detaliu al jocului. Avem planuri ample pentru viitorul jocului și sperăm ca jucătorii să se alăture comunității noastre încă de la început și să creeze o poveste fantastică cu noi pentru ani de acum înainte.

Jucătorii pot să-și ia un avans prin achiziționarea pachetului preferat în pre-vânzarea care a început de ieri, 11 octombrie, cu o selecție de pachete care includ campanii premium pentru armatele lor preferate la un preț redus, numeroase pachete de cărți și obiecte cosmetice exclusive!

Dar asta nu e tot! Everguild este și entuziasmat să anunțe că preînregistrarea pentru versiunea mobilă a lui Warhammer 40,000: Warpforge pe iOS și Android este acum deschisă. Jucătorii de pe dispozitive mobile se pot preînregistra pentru viitoarea versiune mobilă a jocului pe App Store și Google Play, pentru a fi primii care vor experimenta bătăliile captivante și jocul strategic pe dispozitivele lor mobile și pentru a obține 10 pachete de cărți gratuite când descarcă jocul!

La lansare, Warpforge va include șase facțiuni puternice, cu mai multe armate care se vor alătura în timp, promițând o gamă în continuă expansiune de opțiuni pentru jucători de explorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.