Piloții profesioniști testează EA SPORTS WRC înainte de lansarea oficială

Vedeți pe Oliver Solberg, Takamoto Katsuta, Ott Tanak și alți câțiva piloți profesioniști cum reacționează la noul joc

0
294
Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) prezintă astăzi un nou videoclip cu piloți profesioniști de raliu din diferite clase ale WRC testând  pentru prima dată EA SPORTS™ WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA.

Înaintea lansării jocului pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S și PC programată pe 3 noiembrie, câteva dintre cele mai mari nume din acest sport, printre care Oliver Solberg, Petter Solberg, Takamoto Katsuta, Hamza Anwar, William Creighton, Ott Tanak, Teemu Suninen, Gus Greensmith și Esapekka Lappi împărtășesc reacții pozitive și laudă jocul pentru realismul său de neegalat, viteza incredibilă și grafica remarcabilă.

“Suntem extrem de fericiți și mândri de reacția copleșitor de pozitivă pe care jocul o primește din partea întregii comunități de raliuri. Susținerea pe care am primit-o din partea acestor piloți foarte experimentați este o dovadă a timpului, pasiunii și cunoștințelor pe care echipa noastră le-a dedicat pentru a crea cea mai autentică experiență de raliu de până acum. Abia așteptăm ca fanii din întreaga lume să joace jocul”, a declarat Ross Gowing, Senior Creative Director pentru Codemasters.

Combinând motorul Unreal Engine cu fizica seriei DiRT Rally, EA SPORTS WRC aduce la viață intensitatea pură a raliului prin cele peste 600 km de etape autentice de raliu WRC din 13* campionate oficiale FIA World Rally, cinci locații inspirate din lumea reală și 78 de vehicule moderne și clasice. Sistemul avansat de manevrabilitate dinamică îi provoacă chiar și pe cei mai desăvârșiți veterani ai raliului, iar noua funcție Builder le permite jucătorilor să creeze mașina visurilor lor. De asemenea, fanii se pot conecta printr-o varietate de opțiuni, inclusiv multiplayer cross-platform cu 32 de jucători și Moments actualizate zilnic, prin care retrăiesc scenarii din sezonul 2023, alături de provocări istorice și create de studio.

Toți jucătorii care precomandㆠEA SPORTS WRC în format digital primesc până la trei zile de acces anticipat, începând cu 31 octombrie 2023**. Toate precomenzile includ cinci permise VIP, fiecare primind conținut suplimentar după lansare, precum și vanity packs ce constau în design-uri pentru mașini și echipamente.

Pentru a afla toate noutățile despre EA SPORTS WRC puteți accesa site-ul oficial WRC.

Se aplică restricții și condiții. Mai multe detalii se regăsesc aici

*Raliul Europei Centrale va fi disponibil ca o actualizare după lansare

**Doar în versiune digitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.