Noua placă grafică pentru stații de lucru AMD Radeon PRO va alimenta aplicațiile profesionale de creație de conținut, CAD și AI

0
377
Ascultă acest articol


AMD a anunțat AMD Radeon™ PRO W7700, cea mai puternică placă grafică pentru stații de lucru profesionale sub 1,000 de dolari1, oferind o combinație ideală de fiabilitate, stabilitate și performanță extraordinară la preț pentru creație de conținut, CAD și aplicații AI.

Noua placă grafică pentru stații de lucru este proiectată pentru a satisface cerințele în continuă evoluție ale fluxurilor de lucru profesionale, inclusiv design-urile generate pe computer tot mai complexe, creșterea continuă în dezvoltarea efectelor vizuale și animațiilor, o creștere globală în construcții și expansiunea în aplicațiile AI avansate. Placa grafică AMD Radeon PRO W7700 oferă cadrul necesar pentru creativitatea profesioniștilor prin performanță excepțională și feature-uri pregătite pentru viitor.

Devoltă creativitatea și inovația

Placa grafică AMD Radeon PRO W7700 este ideală pentru cerințele în creștere ale industriei creative, inclusiv Media & Divertisment, Design & Producție, precum și Arhitectură, Inginerie și Construcții. Cei 16GB de VRAM de înaltă viteză permit artiștilor 3D și editorilor video să lucreze cu modele și texturi la rezoluții mai mari. De asemenea, facilitează schimbul de date între aplicații, permițând utilizatorilor să îndeplinească mai multe sarcini simultan, inclusiv editare, compunere și retușare, pentru a respecta cerințele proeictelor.

În plus, cu suportul pentru DisplayPort™ 2.1, editorii video vor beneficia de spații de culoare mai bogate și capacitatea de a exploata cele mai înalte rezoluții de afișare disponibile în prezent. Noua placă grafică susține cele mai recente codecuri cu codare/decodare AV1 și capacități îmbunătățite de codare video cu AI, pentru timpi de codare video ultrascurți care optimizează și accelerează producția video.

Deblochează noua generație de editare grafică

Construită pe arhitectura eficientă din punct de vedere energetic AMD RDNA™ 3 de înaltă performanță, placa grafică Radeon PRO W7700 oferă o performanță/preț de până la 1.7 ori mai bună decât oferta competitivă.

Noua placă grafică furnizează o performanță cu până la 52% mai mare în SOLIDWORKS®4, cu până la 24% mai mare în Creo®5 și cu până la 37% mai mare în CATIA™6 în comparație cu soluțiile competitorilor, oferind arhitecților posibilitatea de a da viață viziunilor lor asupra hotelurilor, clădirilor de birouri și altor structuri, facilitând producerea de renderizări fotorealiste și plimbări captivante. 

Specificații tehnice

Model

 

Unități de Calcul și Acceleratoare Ray AI Accelerators TFLOPS

(Peak Single Precision)

Memorie GDDR6 (cu corecție de eroare – ECC) Memorie Bus Display Outputs

 

Putere Totală a Plăcii
AMD Radeon PRO W7700 48 96 28 (FP32)

 

16 GB  256-bit 4X UHBR 13.5 DisplayPort™ 2.1  190W 

 

Prețuri și disponibilitate

Se estimează că placa grafică pentru stații de lucru AMD Radeon PRO W7700 va fi disponibilă începând cu 13 noiembrie 2023, la principalii comercianți online și retail. Disponibilitatea produsului în stațiile de lucru OEM și sistemele SI se așteaptă să înceapă în noiembrie 2023. Placa grafică pentru stații de lucru AMD Radeon PRO W7700 are un preț sugerat de vânzare (SEP) de 999 de dolari americani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.