Ascultă acest articol


Săptămâna aceasta Ravissen Carpenen, un artist digital incredibil a venit În NVIDIA Studio ca să ne ofere un adevărat festin 3D fotorealist randat cu ajutorul uneltelor AI accelerate de placa sa video GeForce RTX.

Pentru a aduce aceste bucate la viață Carpenen a folosit ocluzie ambientală, curvature și alte funcții din Marmoset Toolbag pentru a duce mesh-urile Zbrush din modele high-poly în low-poly ca texturi de 32 biți. Sistemul său cu placă video GeForce RTX 3070 cu accelerare RTX a optimizat instant mesh-urile, iar ray tracing-ul accelerat de RTX și denoising-ul OptiX AI au permis mișcare mai fluidă în viewport.

De asemenea, cei care fac live streaming cu OBS Studio – un software gratuit de înregistrare video și live streaming – pot descărca cel mai nou update cu HDR10 capture support și output WHIP și WebRTC plus altele. Află mai multe detalii de aici.

Pentru mai multe detalii vizitează pagina de blog În NVIDIA Studio și află mai multe despre munca lui Carpenen de pe canalul său de YouTube – CG Realism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.