Ascultă acest articol


Sony lansează noua boxă SRS-XV500, care îi ajută pe utilizatori să petreacă mai mult și mai intens oriunde s-ar afla. Noua boxă oferă un sunet puternic, iluminare încorporată și o autonomie mare a bateriei—utilizatorii pot să conecteze chiar și un microfon și să se bucure de karaoke pe tot parcursul nopții. Cu SRS-XV500, aceștia beneficiază de tot ceea ce au nevoie pentru a se distra alături de prieteni și familie. 

Sunet puternic, perfect pentru orice tip de petrecere 

Utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție foarte bună redată pe noua boxă SRS-XV500, datorită celor două difuzoare X-Balanced care livrează bass puternic și profund cu un nivel minim de distorsiune, precum și datorită celor două tweetere ce redau vocile în mod clar și oferă o scenă sonoră extinsă. 

Liber la distracție, oricunde și oricând 

SRS-XV500 este o boxă ce nu-i va dezamăgi niciodată pe utilizatori, datorită autonomiei extinse a bateriei sale. După o încărcare completă, SRS-XV500 va oferi până la 25 de ore de redare. În plus, o încărcare rapidă de numai 10 minute oferă până la 2.5 ore1 de redare. Cu funcția Battery Care, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la supraîncărcarea boxei, ceea ce o face mai fiabilă pentru mai mult timp.

Modelul SRS-XV500 dispune de certificare IPX4 pentru rezistență la apă, deci boxa poate fi utilizată inclusiv în exterior, chiar dacă apar câteva picături de ploaie. 

Boxa SRS-XV500 a fost construită pe principiul portabilității, beneficiind astfel și de un mâner încorporat ce permite transportarea ușoară a boxei.  

În plus, SRS-XV500 poate fi integrată ușor în orice spațiu, datorită flexibilității sale de a fi poziționată fie pe verticală, fie pe orizontală. 

Caracteristici dedicate divertismentului 

Distracția nu se rezumă numai la redarea ritmurilor preferate, pentru că acum utilizatorii pot chiar cânta melodiile preferate, cu ajutorului funcției karaoke. Tot ceea ce trebuie să facă este să conecteze un microfon pentru karaoke și să apese play. Butoanele Echo și Key – ambele situate pe partea din spate a boxei – permit utilizatorilor să ajusteze sunetul în funcție de propriile preferințe. De asemenea, o a doua intrare le permite să conecteze încă un microfon sau chiar o chitară și, astfel, să amplifice atmosfera de petrecere. Ambele intrări au mixaj individual. 

Pe lângă faptul că oferă muzică, boxa SRS-XV500 ajută la crearea unei atmosfere de petrecere, datorită funcției sale de lumină ambientală. Fie că doresc să utilizeze boxa zilnic sau doar pentru petreceri, utilizatorii pot personaliza iluminarea cu ajutorul aplicației mobile Fiestable. 

Sony| Music Center și Fiestable 

Boxa SRS-XV500 este compatibilă cu aplicațiile Sony | Music Center și Fiestable. Cu Sony | Music Center, utilizatorii pot selecta liste de redare, schimba modelele de iluminare și modurile de sunet, totul chiar de pe ringul de dans. Aplicația Fiestable le permite și să acceseze funcții amuzante menite să-i ajute să creeze cea mai bună atmosferă de petrecere, cum ar fi realizarea unei liste de redare, funcții de karaoke, inclusiv Voice Changer și Echo, plus funcționalitatea DJ control pentru a adăuga efecte de sunet. 

Sustenabilitatea contează 

Produsele Sony sunt concepute nu numai pentru a oferi o calitate excepțională a sunetului, ci și pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător. Plasticul reciclat, dezvoltat inițial pentru Sony, este utilizat parțial pentru realizarea structurii boxei SRS-XV500. Acest lucru reflectă modul în care Sony se străduiește să reducă impactul produselor sale asupra mediului. 

For The Music

Sony a creat platforma de brand „For The Music” pentru produsele și serviciile sale audio profesionale și consumer de top. Cu platforma „For The Music,” Sony se afirmă ca fiind primul brand audio ce conectează creatorii de muzică și consumatorii, având ca scop crearea de experiențe audio autentice și transmiterea către fani prin susținerea viziunii creatorilor. 

Pentru a afla mai multe despre platforma de brand „For The Music”, vă rugăm accesați: 

 http://www.sony.co.uk/for-the-music

Preț și disponibilitate 

Boxa SRS-XV500 va fi disponibilă începând cu luna ianuarie a acestui an, la un preț de aproximativ 1990 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.