Ascultă acest articol


În data de  21.02.2024 Square Enix a făcut un update la demo-ul pentru mult așteptatul RPG Final Fantasy VII Rebirth, la aproximativ 1 săptămână până la lansare (29.02.2024). Update-ul ne oferă mai multe activități în „Căderea Eroului în Nibelheim” și ne oferă un prim contact cu lumea vastă a jocului mult așteptat.

Noul nivel din Demo-ul jocului este „O eră nouă răsare în Junon”, ce ne arată aventurile lui Cloud, Tifa, Barret, Aerith și Roșu XIII în fortăreața eponimă. Povestea din această secțiune are loc cândva la începutul jocului, iar zona din demo a fost modificată pentru a permite jucătorilor să exploreze parțial lumea vastă a jocului. Cloud și cu restul pot să scormonească comori cu ajutorul unui chocobo, să făurească obiecte valoroase cu noul aparat de Transformare și să ia parte la misiuni cu lupte spectaculoase.

Jucătorii ce vor termina prima parte a demo-ului (Căderea Eroului în Nibelheim) vor primi obiecte ce îi vor ajuta în Final Fantasy 7 Rebirth când acesta va fi lansat pe 29.02.2024. Obiectele sunt un talisman Kupo, ce crește numărul de resurse culese, și un kit de supraviețuire ce conține câteva poțiuni.De asemenea, jucătorii ce termină prima secțiune din demo vor avea opțiunea să sară peste această bucată din joc.

Progresia din „O eră nouă răsare în Junon” nu poate fi transferată din demo în jocul principal, dar această secțiune permite jucătorilor să încerce diferitele misiuni, sisteme, combinații de luptă și să exploreze parțial lumea vastă din Gaea.

Final Fantasy 7 Rebirth va fi lansat exclusiv pentru Playstation 5 pe 29 Februarie 2024. În continuarea jocului din 2020 vom vedea cum Cloud, Tifa, Barret, Aerith și Roșu XIII scapă din Midgard și vor face tot posibilul să îl oprească pe Sepiroth. Persoane noi se vor alătura grupului, precum ninja-ul jovial Yuffie sau robotul Cait Sith, iar grupul va explora locurile din jocul clasic ce au fost reinterpretate într-un mod modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.