Ascultă acest articol


La aproape un an de când jocul a fost delistat și a reintrat în fază de producție, brawler-ul Multiversus al studioului Warner Bros. Games va fi lansat oficial pe 28 mai pe toate platformele actuale (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC prin Steam și Epic Games Store) existând suport pentru cross-play și cross-progression. Jocul va fi gratis și se întoarce cu un aspect îmbunătățit, un mod PvE și personaje noi. Jocul nu doar copiază rețeta din Smash Bros. a faimosului dezvoltator și distribuitor din Kyoto, dar îl îmbunătățeste și îl face accesibil tuturor.

Dezvoltat de Player First Games, MultiVersus pune accentul pe jocul cooperativ online și dispune de o listă în continuă expansiune cu personaje populare bazate pe francizele Warner Bros. Discovery, inclusiv Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn și Black Adam (DC); Shaggy și Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny, Tasmanian Devil a.k.a. Taz și Marvin the Martian (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Finn the Human și Jake the Dog (Adventure Time); Steven Universe și Garnet (Steven Universe); Iron Giant (The Iron Giant), LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez și Morty Smith (Rick and Morty); Gizmo și Stripe (Gremlins); și o creatură originală extraordinară numită Reindog.

Astfel, pe 28.05.2024 vom avea șansa să răspundem definitiv la întrebări existențiale precum: Este Shaggy mai puternic decât Superman? Are LeBron James tenacitatea necesară pentru a o înfrânge pe Arya Stark? Sunt Tom și Jerry în stare să răpună Uriașul de Fier?

1 COMENTARIU

  1. Este o vesta tare entuziasmanta pentru fanii jocului Multiversus! Dupa un an de asteptare, vom putea sa ne bucuram din nou de acest brawler imbunatatit si plin de personaje noi. E genial ca vom putea sa ne jucam impreuna cu prietenii nostri, indiferent de platforma pe care o avem. Sunt foarte curios sa experimentez noul mod PvE si sa descopar toate personajele din universurile Warner Bros. Discovery. Si nu pot sa nu ma intreb, cine va iesi invingator in lupta dintre Shaggy si Superman? Cu siguranta voi afla pe 28 mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.