AMD a dezvăluit FidelityFX Super Resolution (FSR) 3.1 la GDC

0
257
Ascultă acest articol


La Game Developers Conference  (GDC), AMD a dezvăluit FidelityFX Super Resolution (FSR) 3.1, cea mai recentă iterație a tehnologiei populare de scalare și generare a cadrului open-sources.
În urma succesului AMD FSR 3, care a fost integrat în titluri populare precum Avatar Frontiers of Pandora, Like a Dragon: Infinite Wealth, Starfield, The Thaumaturge și altele, AMD FSR 3.1 oferă mai multe actualizări cheie, inclusiv:
  • Îmbunătățiri ale calității vizuale în anumite situații, cum ar fi stabilitate temporală îmbunătățită (reducerea tremurului și/sau sclipirii), o mai bună conservare a detaliilor și reducerea ghosting-ului și a „fizziness”-ului.
  • Desprinderea scalării de generarea de cadre, permițând tehnologiei de generare a cadrului AMD FSR 3.1 să funcționeze cu alte soluții de scalare.
  • Suport pentru kituri de dezvoltare Vulkan și Xbox Game.
  • API FidelityFX facilitează depanarea dezvoltatorilor și oferă compatibilitate înaintată cu versiunile viitoare ale FSR.
AMD FidelityFX Super Resolution este o soluție de scalare open-sources care oferă un impuls major cadrelor în jocurile acceptate, oferind un gaming incredibil de înaltă calitate și performanțe pe aproape orice hardware, inclusiv GPU-urile și APU-urile AMD, hardware-ul competitor și consolele de gaming.
În plus, AMD a lansat AMD Software: Adrenalin Edition 24.3.1, care oferă suport pentru Dragon’s Dogma 2, Horizon Forbidden West™ Complete Edition și Outpost: Infinity Siege, în plus față de suportul extins HYPR-Tuned pentru Dragon’s Dogma 2, Diablo IV, Ghostrunner 2 și Suicide Squad: Kill the Justice League.
Atunci când AMD HYPR-RX este activat într-un joc HYPR-Tuned, AMD RSR sau FSR (dacă este acceptat în joc) va fi activat automat, în plus față de activarea AMD Radeon™️ Anti-Lag și AMD Radeon™️ Boost pentru a oferi un impuls suplimentar de performanță și o latență redusă.
Acum este un moment excelent pentru jucătorii care doresc să obțină cele mai bune experiențe de gaming să-și îmbunătățească configurația și să se bucure de performanța incredibilă a plăcilor grafice Radeon.
Mai multe informații despre cea mai nouă versiune a tehnologiei FSR pot fi găsite accesând link-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.