Ascultă acest articol


Festivalul Internațional Astra Film de la Sibiu se va afla, pentru al nouălea an, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, fiind considerat drept unul dintre evenimentele majore de pe agenda culturală din țara noastră. Ediția din acest an a festivalului va avea loc la Sibiu, în perioada 20-27 octombrie 2024.

Astra Film Junior. Tot sub Înaltul Patronaj al Președintelui României intră și „festivalul în festival”, Astra Film Junior. Lansat în anul 2009, Astra Film Junior este primul și cel mai complex program de educație prin film a copiilor și adolescenților din România.

Organizatori și parteneri. Lansat în 1993 ca proiect inovator, festivalul Astra Film, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de non-ficțiune din Europa, este organizat de Astra Film, CNM Astra și Fundația Astra Film, având ca partener strategic Ministerul Culturii și beneficiind de sprijinul Consiliul Județean Sibiu, al Centrului Național al Cinematografiei, al Institutului Cultural Român, al Consulatului Republicii Federale Germania la Sibiu și al Uniunii Cineaștilor. Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.