Noutățile lunii aprilie la Disney+

0
517
Ascultă acest articol


Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Odată cu sosirea primăverii, Disney+ continuă să ofere abonaților mai multe noutăți pentru toți membrii familiei. Fanii Reality-TV se vor bucura de sosirea serialului Vila Vanderpump (Vanderpump Villa), în care Lisa Vanderpump și echipa ei vor lua cu asalt sudul Franței – multă dramă, bârfă și romantism garantat! Pentru cei care au nevoie de un nou documentar, serialul în patru părți Thank you, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi (Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story) este primul documentar despre trupă, la care care participă toţi membrii Bon Jovi, din trecut și din prezent, reunind patru decenii de filmări din arhivele personale, fotografii și povești inedite ale muzicienilor.

De asemenea, sărbătorim Ziua Pământului în luna aprilie, Disney+ oferind o serie întreagă de povești care explorează diferite elemente ale lumii naturale. Disneynature’s Tiger, un film nou-nouț, analizează viața celei mai mari specii de pisici, în timp ce Secretele caracatiței aduce în prim plan creaturi extraordinare din oceane.

Și nu în ultimul rând, luna aprilie aduce producții care pot fi urmărite de întreaga familie: filmul Dorința, noul seriál Iwájú cu o poveste dintr-o Nigeria futuristică și un episod special din Blue: Semnul.

Toate acestea + multe altele la prețul de 36.99 Lei pe lună

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui program.

VILA VANDERPUMP – SERIAL ORIGINAL –  1 aprilie – Primele 3 episoade disponibile

 Decadența și desfrânarea se ciocnesc în „Vila Vanderpump”, un serial documentar care urmărește munca, viața și distracția angajaților Lisei Vanderpump de pe o proprietate exclusivistă din Franța: Castelul Rosabelle.

THANK YOU, GOODNIGHT: POVESTEA LUI BON JOVI – SERIAL ORIGINAL – 26 aprilie – Toate episoadele disponibile

 Filmul în patru părţi prezintă trecutul epic şi viitorul incert al uneia dintre cele mai cunoscute trupe din lume şi a celui care a stat în fruntea acesteia, Jon Bon Jovi. O călătorie de 40 de ani de adoraţie rock and roll a fost pe punctul de a se prăbuşi din cauza unei accidentări vocale.

 FEUD: CAPOTE VS. LEBEDELE DE LA FX ( FX’S FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS) – SERIAL ORIGINAL – 17 aprilie – Toate episoadele disponibile

 Serialul FX „FEUD: Capote Vs. Lebedele” spune povestea vestitului scriitor Truman Capote, cândva prieten apropiat al femeilor din înalta societate, pe care le poreclise „lebedele”. Totuși, gestul său de trădare i-a distrus complet relațiile de prietenie cu acestea, lucru care a dus la excluderea sa din înalta societate și l-a împins către un comportament autodistructiv de care nu a mai reușit să scape.

 SECRETELE CARACATIȚEI (SECRETS OF THE OCTOPUS) – UN DOCUMENTAR NATIONAL GEOGRAPHIC – 22 aprilie – Toate episoadele disponibile

 Caracatițele sunt ca niște extratereștri pe Pământ: trei inimi, sânge albastru și capacitatea de a se strecura printr-un spațiu de mărimea globilor oculari. De la regizorul James Cameron, câștigător al premiului Oscar® și explorator National Geographic, sosește pe Disney+ episodul SECRETELE CARACATIȚEI, al treilea dint-o serie premiată. Noul episod explorează superputerile unice, inteligența extraordinară și viața socială secretă a acestor ființe. Sunt multe lucruri neștiute despre aceste animale ciudate și minunate care sunt suficient de inteligente pentru a folosi unelte, a-și transforma corpul pentru a imita alte animale și chiar a comunica cu specii diferite. Narat de actorul premiat Paul Rudd și avându-l ca protagonist pe exploratorul National Geographic, laureat al premiului Wayfinder și comunicator științific Dr. Alex Schnell, SECRETELE CARACATIȚEI ne va aduce mai aproape ca niciodată de aceste creaturi misterioase.

 CELE MAI TARI HITURI (THE GREATEST HITS) – UN FILM SEARCHLIGHT PICTURES – 12 aprilie

 Harriet (Lucy Boynton) află că anumite melodii o pot teleporta înapoi în timp – la propriu. În timp ce rememorează o iubire din trecut (David Corenswet), ajunge să trăiască o nouă iubire în prezent (Justin H. Min). Având o legătură strânsă între muzică și amintiri, se întreabă dacă ar fi corect să schimbe trecutul când are puterea să o facă.

URMĂRITORUL (TRACKER) – UN SERIAL ORIGINAL – 10 aprilie – Primele 2 episoade

 „Urmăritorul” îl are ca actor principal pe Justin Hartley în rolul lui Colter Shaw, un expert în supraviețuire care cutreieră singur țara ca vânător de recompense, folosindu-și abilitățile de a interpreta urme pentru a ajuta persoane private și agenți ai forțelor de ordine să rezolve tot soiul de mistere, toate acestea în timp ce se ceartă cu familia sa dezbinată. Serialul este bazat pe bestsellerul „The Never Game” al lui Jeffery Deaver.

DORINȚA (WISH) – UN FILM DISNEY STUDIOS – 3 aprilie

 Animația „Dorința” este un film despre regatul magic Rosas, unde Asha își pune o dorință atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forță cosmică. Asha și Star îl înfruntă pe Regele Magnifico pentru a-și salva comunitatea și a dovedi că, atunci când voința unui om se unește cu magia stelelor, se întâmplă lucruri extraordinare.

 Știai că?

  • Filmul premiat cu Oscar, Sărmane creaturi (Poor Things), este disponibil acum pentru vizionare. Filmul prezintă povestea fantastică a Bellei Baxter, tânara readusă la viață de un savant genial.
  • Blue revine cu un nou episod intitulat “Coșul fantomă“, pe 7 aprilie, precum și cu primul său episod special, Semnul, pe 14 aprilie.
  • Creat de Leslye Headland, The Acolyte va debuta cu primele 2 episoade pe Disney+ începând cu 5 iunie.
  • Becoming Karl Lagerfeld, un serial dramatic biografic care prezintă viața și cariera designerului de modă emblematic Karl Lagerfeld, apare pe 7 iunie.

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA APRILIE

Tigrul de la Disneynature (Disneynature’s Tiger) – Disponibil de pe 22 aprilie

Tigrul: În spatele culiselor (Tigers On The Rise: Behind the Scenes) – Disponibil de pe 22 aprilie

Fabulă (The Fable) – Disponibil de pe 6 aprilie

Go! Go! Loser Ranger! – Disponibil de pe 7 aprilie

 

Ne vedem într-o altă viață (See You in Another Life) – Disponibil de pe 17 aprilie

Blood Free – Disponibil de pe 10 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.