AI Decoded: Decodarea tehnologiei AI care îmbunătățește jocurile cu NPC-uri realiste

0
153
Ascultă acest articol


Recent la GDC și GTC 2024 o tehnologie transformativă de la NVIDIA a fost prezentată de la o serie de parteneri – NVIDIA Avatar Cloud Engine sau microservicii NVIDIA ACE și capabilitățile de AI generative.

Săptămâna aceasta AI Decoded intră în această zonă de tehnologie AI RTX și potențialul său de a revoluționa modul în care interacționăm cu personajele digitale în jocuri și nu numai.

NVIDIA ACE foloseștea puterea câtorva tehnologii NVIDIA – NVIDIA Riva și NVIDIA Audio2Face – împreună cu LLM-uri pentru a permite NPC-urilor să audă, proceseze și genereze dialog, iar apoi să răspundă. Dezvoltatorii au acum posibilitatea de a crea NPC-uri capable să interacționeze în mod natural în cadrul discuțiilor și să se adapteze la modul în care jucătorii fac alegerile. Acest lucru oferă noi perspective pentru quest-uri unice, interacțiuni personalizate și un nivel de imersiunie mai profund în jocuri și lumi virtuale:

  • Covert Protocol tech demo: O colaborare dintre NEO NPCs de la Ubisoft, tehnologia AI de la Inworld și NVIDIA ACE care a prezentat o nouă simulare la GDC, unde mecanicile jocului fac jucătorii să trebuiască să vorbească cu NPC-uri dinamice în calitate de detectiv privat, cu conversații în timp real și o importanță ridicată a mediului înconjurător pentru a atinge obiectivele din demo.
  • NVIDIA Kairos ramen shop demo: Prima data arătat la CES anul acesta, NPC-urile au arătat puterea NVIDIA ACE cu abilitatea de a vorbi înre ele și să fie conștiente de obiectele din jurul lor, oferind astfel o interactivitate crescută.

Impactul lui ACE depășește granițele gaming-ului și intră în aplicații din alte zone prin crearea unor asistenți digitali realiști, de la AI-powered healthcare agent pentru managementul pacienților, de la Hippocratic AI și până la AI-powered customer service avatars de la UneeQ. Viitorul experiențelor interactive este aici, iar NVIDIA ACE este în frunte.

Poți afla mai multe detalii despre NVIDIA ACE din blogul complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.