Fă cunoștință cu Razer Kishi Ultra – controller de gaming pe mobil pentru seria iPhone 15, Android și iPad Mini

Ergonomie la nivelul unei console tradiționale, Razer Sensa HD Haptics imersiv și versatilitate inegalabilă

0
315
Ascultă acest articol


Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, lansează Razer Kishi Ultra, o adiție revoluționară în lumea jocurilor pe mobil. Kishi Ultra, un controller de jocuri USB C compatibil cu Android, seria iPhone 15 și iPad Mini, marchează o schimbare semnificativă în gaming-ul pe mobil, oferind jucătorilor control ca pe consolă, cu haptici captivante. Proiectat cu atenție la detalii, Kishi Ultra este un controller full size care oferă ergonomie de înaltă calitate, haptică și Razer Chroma™ RGB, pentru a crea o experiență de gaming fără compromisuri, similară celei de pe consolă.

Cu Razer Kishi Ultra nu doar că aducem jocurile pe mobil la un nivel superior, ci le transformăm complet,” declară Nick Bourne, Head of Razer’s Mobile, Console & Streaming Division. „Am preluat esența jocurilor pe consolă și am adus-o într-o formă care funcționează cu mai multe dispozitive, pentru a ne asigura că experiența de gaming completă este întotdeauna la îndemână.”

Descoperă era God-Tier a jocurilor pe mobil

Razer Kishi Ultra deschide o nouă eră a jocurilor pe mobil, combinând puterea unui controller de consolă profesional cu portabilitatea necesară pentru gamerii aflați în mișcare. Conceput pentru a oferi o experiență autentică de consolă pe seria iPhone 15, iPad Mini și tabletele Android cu ecrane de 8 inchi, Kishi Ultra reprezintă materializarea jocurilor la performanță înaltă.

Control la nivel de consolă într-un design revoluționar

Cu mânere și configurație de butoane de dimensiuni full-size, Kishi Ultra oferă ergonomie și experiență de joc posibile anterior doar pe controllerele pro pentru consolă de la Razer. Acest design pionier nu este gândit doar pentru gamerii hardcore de consolă și PC care se îndreaptă către jocurile pe mobil, ci și pentru a îmbunătăți experiența de joc pe dispozitive precum iPad Mini, transformându-le în dispozitive portabile de gaming cu ecran mare.

Caracteristici de controller Pro-Grade pentru performanță superioară

Integrând peste 15 ani de expertiză Razer în crearea controllerelor de nivel esport, Kishi Ultra oferă:

  • Butoane ABXY și D-pas Mecha-tactile 8-way pentru răspuns și confort superior.
  • Triggere Hall Effect de dimensiuni normale pentru extra precizie analogică.
  • Thumbsticks profesionale de dimensiuni full-size cu inele anti-fricțiune și o suprafață din TPSiV de calitate medicală pentru durabilitate îndelungată.
  • Butoane multifuncționale L4/R4 programabile pentru configurații custom, care oferă o experiență de gaming asemănătoare celei de pe PC-uri și console.

Compatibilitate extinsă și gaming fără întreruperi

Kishi Ultra depășește limitele gamingului pe mobil:

  • Compatibilitate cu PC și iPad Mini: Kishi Ultra își extinde versatilitatea dincolo de dispozitivele mobile, mulțumită conexiunii directe USB-C cu PC sau iPad și oferă latențe reduse, vibrații haptice pe PC și suport audio de 3,5 mm. Noul Kishi Ultra nu este doar un controller de jocuri pe mobil, ci o platformă de gaming cuprinzătoare, compatibilă cu o gamă largă de dispozitive.
  • Compatibilitate cu husele de telefon: Un design inovator cu „insulă” pentru USB C oferă adâncime suplimentară pentru a asigura compatibilitatea cu o varietate de huse pentru telefoane, inclusiv cu husele Apple pentru cele mai mari modele de iPhone, eliminând inconveniența de a scoate husa pentru a juca.

Alimentat de Razer Nexus și Chroma RGB

În plus, controllerul este alimentat de aplicația fără abonament Razer Nexus, care oferă acces la mii de jocuri compatibile cu controllerul pe iOS și Android. Aplicația permite jucătorilor să lanseze jocuri, să își personalizeze controllerele și să înregistreze și să distribuie ușor gameplay-ul. Cu introducerea modului de controller virtual pentru dispozitivele Android, Kishi Ultra adaugă compatibilitate cu controller pentru multe dintre cele mai populare jocuri mobile, îmbunătățind în continuare experiența de gaming.

Completat de iluminarea dinamică adresabilă Razer Chroma RGB, Kishi Ultra le permite jucătorilor să ia cu ei oriunde o parte din configurația spațiului lor de gaming, iluminând câmpul de luptă în stilul caracteristic Razer.

Razer Sensa HD Haptics: Simte jocul

Kishi Ultra este primul dispozitiv disponibil comercial care prezintă noile Razer™ Sensa HD Haptics, care împreună cu Razer Chroma RGB oferă o experiență de gaming multi-senzorială mai puternică și mai clară decât vibrațiile tradiționale ale controllerelor de consolă. Acest lucru se datorează hapticelor wideband de înaltă definiție (patent-pending), făcute posibile de o bobină haptică în fiecare mâner, care oferă o experiență haptică multidirecțională și captivantă.

Cu suportul Interhaptics SDK, dezvoltatorii pot crea experiențe haptice personalizate pentru noile lor titluri, în timp ce jocurile existente de pe PC și Android câștigă o nouă dimensiune cu tehnologia audio-to-haptics. Această inovație, împreună cu iluminarea Chroma RGB, stabilește standardul pentru imersiunea în jocurile pe mobil.

Descoperă Razer Kishi V2 USB C

Împreună cu Kishi Ultra, Razer este încântat să actualizeze linia Kishi V2 cu noul Razer Kishi V2 USB C pentru Android și seria iPhone 15, oferind acum jocuri cu fir pentru PC și iPad. Această actualizare îmbunătățește controllerul cu butoane microswitch, triggere analogice și macro-uri programabile, optimizate pentru gameplay cu latență extrem de mică și încărcare passthrough.

Pentru mai multe informații despre Razer Kishi V2 USB C, accesează Razer.com.

Razer Kishi Ultra reprezintă apogeul tehnologiei de gaming pe mobil, combinând puterea și precizia jocurilor pe consolă cu versatilitatea gaming-ului portabil. Cu Kishi Ultra și Kishi V2 USB C, Razer continuă să fie în fruntea inovației în industria de gaming, oferind pasionaților de jocuri instrumentele de care au nevoie pentru a obține victoria, oricând și oriunde.

Pentru mai multe informații despre Razer Kishi Ultra, accesează Razer.com.

Pentru mai multe informații despre întreaga linie Razer Kishi pentru mobil, accesează Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Kishi Ultra
€169.99 PRP

Razer.com, magazinele Razer & distribuitorii autorizați – Disponibil începând cu data de 18 aprilie 2024

Razer Kishi V2 USB C
€119.99 PRP
Razer.com, magazinele Razer & distribuitorii autorizați – Disponibil începând cu data de 18 aprilie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.