Ascultă acest articol


Luna aceasta aduce un nou sezon din Gordon Ramsay: Călător cu gust, unde celebrul chef explorează culturi culinare din întreaga lume, oferindu-ne o privire unică asupra bucătăriilor locale și a tradițiilor gastronomice.

Nu ratați Griselda: Războiul Drogurilor, un documentar fascinant ce dezvăluie povestea Griseldei Blanco și a impactului său asupra lumii interlope, oferind o perspectivă profundă asupra lumii traficului de droguri.

De asemenea, bucurați-vă de programul special Oceane sălbatice, care ne poartă într-o călătorie subacvatică uimitoare, explorând biodiversitatea și frumusețea ascunsă a oceanelor noastre.

NATIONAL GEOGRAPHIC

REVOLUȚIA RUSĂ – DOCUMENTAR SPECIAL

Revoluția rusă din 1917 a schimbat cursul istoriei. Acest documentar spune povestea lui Vladimir Lenin și a familiei Romanov. Lupta avea să fie marcată de asasinate, execuții și o preluare îndrăzneață a puterii. Întregul curs al istoriei lumii va fi schimbat și scena e pregătită pentru Stalin. Producția este realizată cu contribuția unor istorici renumiți: Dr. Daniel Beer, Frances Welch, profesorul Donald Rayfield, Dr. Helen Rappaport și Victor Sebestyen.

Luni, 3 iunie, la 23:00 

GRISELDA: RĂZBOIUL DROGURILOR – EPISOD SPECIA

Acest episod special din seria Războiul drogurilor urmărește mărturiile membrilor cartelurilor și ai forțelor de ordine, cercetând începuturile modeste ale unuia dintre cele mai nemiloase carteluri de droguri din istorie, Cartelul Medellin. Intrând în această lume întunecată și periculoasă, dezvăluim modul în care o mână de criminali au creat infamul cartel Medellin și au fost pionierii contrabandei cu cocaină în anii ’70 și ’80.

Joi, 13 iunie, la 22:00 

GORDON RAMSAY: CĂLĂTOR CU GUST – SEZON NOU

Combinând aventura cu pasiunea culinară, Gordon Ramsay începe o călătorie în cele mai îndepărtate și aspre regiuni ale lumii ca să afle tehnicile din spatele mâncărurilor tradiționale locale. Căutând inspirație culinară în timp ce călătorește în jurul lumii, în acest sezon, Gordon Ramsay gătește pentru familia regală iordaniană la Petra, escaladează stâncile Moher din Irlanda, explorează bucătăria ascunsă din Cuba, face scufundări în Florida Keys pentru a găsi crabi de piatră, păzește vitele alături de cowboy hawaiieni și își riscă viața pentru a îndepărta crabii (barnacle) cu gât de gâscă de pe stâncile de pe coasta galiciană a Spaniei.

Din 30 iunie, în fiecare duminică, la 20:00 

NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

SĂLBATIC, INTELIGENT ȘI MORTAL – SERIE NOUĂ

Seria documentară ”Sălbatic, inteligent și mortal” dezvăluie fascinanta lume a animalelor extraordinare de pe planetă, care se remarcă superputeri impresionante și strategii ingenioase pentru a-și înfrunta dușmanii, a vâna prada, a atrage parteneri și a supraviețui în sălbăticie.

Din 5 iunie, în fiecare miercuri, la 19:00

OCEANE SĂLBATICE – BLOC DE PROGRAME

Oceanul produce cel puțin 50% din oxigenul planetei, găzduiește cea mai mare parte a biodiversității pământului și este principala sursă de proteine ​​pentru mai mult de un miliard de oameni din întreaga lume. În fiecare weekend, WILD dedică episoade speciale oceanografiei și faunei marine subacvatice, evidențiind importanța vitală a acestor ecosisteme.

Din 1 iunie, în fiecare weekend, de la 19:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.