Audio spațial personalizat vine în Cyberpunk 2077!

CD PROJEKT RED împreună cu Embody, creatorii avansării tehnologiei audio spațiale pentru toate mediile, anunță Immerse Gamepack Cyberpunk 2077, un software audio spațial personalizat care le permite utilizatorilor să se învăluie cu adevărat în peisajul sonor din Night City.

0
403
Ascultă acest articol


Bogat în caracteristici, software-ul Immerse Gamepack Cyberpunk 2077 permite jucătorilor să experimenteze RPG-ul viitorului întunecat cu o profunzime audio realistă, înălțime și precizie direcțională la 360 de grade. Funcțiile, cum ar fi Immerse Personalized HRTF și Head Tracking, sporesc realismul audio spațial și detaliile direcționale, permițându-le totodată utilizatorilor să audă sunetele de deasupra și din spatele lor cu o mai mare precizie – ilustrate perfect de funcția Sonar Map încorporată, care arată de unde provine fiecare sunet din joc. Pentru a asigura cea mai bună – și cu adevărat personalizată – experiență, este disponibil un proces de configurare cu scanare a urechii, împreună cu un egalizator pentru o gamă largă de căști de jocuri, permițând adaptarea echilibrului sonor pe placul fiecăruia.

Reglat în colaborare cu echipa de sunet CD PROJEKT RED, Immerse Gamepack-ul Cyberpunk 2077 de la Embody oferă un nou nivel de imersiune audio care îi va atrage pe utilizatori mai adânc ca niciodată în peisajul sonor al Night City. Software-ul va fi disponibil ca o achiziție unică, cu o perioadă de testare gratuită de 14 zile pentru oricine dorește să îl încerce înainte de a-l cumpăra. Software-ul se lansează la nivel mondial pe 20 iunie 2024 și va fi disponibil prin intermediul site-ului oficial al Embody.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.