Mâine are loc cel mai mare festival de gaming al verii – Gaming Marathon

0
322
Ascultă acest articol


Peste 300.000 de participanți sunt așteptați sâmbătă, 8 iunie, la cel mai mare festival dedicat jocurilor video care are loc în această vară.

Gaming Marathon este dedicat diferitelor generații ce pornesc într-o aventură de gaming extraordinară și leagă prietenii cu ajutorul jocurilor video. Gaming Marathon dă startul sesiunilor de gaming cu multe suprize și premii de la ora 10 pe www.gaming-marathon.ro.

“Este cel mai mare festival de gaming al lunii, în Europa. Și, cu siguranță, marchează începutul verii festivaliere din România. Privim fiecare YouTuber ca pe un artist. Fiecare canal de YouTube ca pe o scenă. Avem 26 de artiști, deci 26 de scene la Gaming Marathon-ul din iunie.”, a declarat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată țara se vor putea înscrie online în turneele de Fortnite, Counter-Strike, Brawl Stars, FC 24, Minecraft, Valorant, GTA și multe alte jocuri organizate de unii din cei mai iubiți streameri din România, la care pot câștiga o multitudine de premii.

În plus, streamerii vor chema tânăra generație să se implice în viața socială prin vot, dar și prin alte instrumente de implicare civică. Aceștia vor testa două jocuri gratuite pentru telefoanele mobile create de studenți români, Demostate și Vote It, care crează universuri interactive care permit jucătorilor să exploreze valorile democrației într-un mod relaxant și accesibil.

Din line-up-ul Gaming Marathon se numără xSlayder, Theo Zeciu, Reddysh, Mitzuu, iSilent, Bobospider, Mădălin și muți alții.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.