DLC-ul Alan Wake 2, disponibil acum cu ray tracing complet și DLSS 3.5. Pax Dei vine pe 18 iunie cu DLSS 3! Câștigă plăci video, PC-uri și multe altele cu #GeForceSummer of RTX!

0
148
Ascultă acest articol


Fiecare săptămână aduce noi jocuri care integrează NVIDIA DLSSNVIDIA Reflex și efecte avansate ray-tracing, iar astăzi vorim despre o serie de jocuri story-driven care rulează mai bine ca niciodată, datorită puterii tehnologiei RTX.
Dar mai întâi, cui nu-i place să câștige premii? Ei bine, pentru a sărbători împreună cu toți cei din comunitatea noastră trecutul, prezentul și viitorul jocurilor pe PC, vom oferi plăci video GeForce RTX Seria 40, build-uri PC de tip „sleeper”, laptopuri RTX, monitoare de gaming G-Sync, backplates, keycaps, postere și multe altele! Pentru a participa, tot ce trebuie să faceți este să:
  • Urmăriți canalele noastre de FacebookTwitterInstagramTikTok și Twitch.
  • Fiți atenți la mesajele cheie legate de concursul nostru
  • Atunci când apar, folosiți #RTXOn sau #GeForceSummer în orice postare pe parcursul verii
Mai departe, ce poți juca folosind toate echipamentele pe care le poți câștiga? Ce zici de Night Springs, un nou expansion Alan Wake 2, unul dintre cele mai apreciate jocuri ale celor de la Remedy Entertainment. Începând de astăzi, îl poți ajuta pe Alan Wake să încerce să găsească o cale de ieșire din Dark Place, scriind noi scenarii pentru o emisiune TV pentru care el a scris cândva: Night Springs. În plus, jucând pe un PC cu placă video GeForce RTX Seria 40, puteți avea una dintre cele mai imersive experiențe de gaming, datorită fidelității oferite de Full Ray Tracing și DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction.
Între timp, este vremea să ne entuziasmăm și cu privire la viitor, deoarece au apărut noi trailere pentru unele dintre cele mai așteptate titluri aflate încă la orizont. Primul este un nou trailer CG care confirmă data de lansare a lui Black Myth: Wukong, 20 august. Game Science a actualizat jocul cu ray tracing complet, care va fi susținut și de NVIDIA DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction pe PC-urile GeForce RTX, oferindu-le jucătorilor GeForce experiența suprema în acest joc așteptat cu nerăbdare.
Urmează un nou trailer de gameplay-ului și un nou artwork pentru mult așteptata lansare de la sfârșitul lunii august a jocului Star Wars™ Outlaws, care va include suport pentru DLSS 3.5, Ray Tracing și Reflex. Puteți vedea toate aceste tehnologii în acțiune în clipul Star Wars™ Outlaws DLSS 3.5 World Premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.