Drive Angry 3D – Lider al box office-ului din Romania

0
1376
Ascultă acest articol


Vizionat de 14.561 spectatori, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie a depasit premierele cinematografice concomitente

fiind urmat de Black Swan/ Lebada neagra care a realizat 10.575 de admisii. Pe locul al treilea se situeaza filmul True Grit/ Adevaratul curaj care a atras in cinematografe 5.288 de spectatori, iar pe a patra pozitie London Boulevard cu 4.794 de spectatori, succedat de premiera romaneasca Umilinta care a inregistrat 57 de admisii.

Inspirat de filmele anilor ‘70, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie aduce in prim plan povestea originala a lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol să il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie trei zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.

O productie Warner Bros. Pictures, Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie a fost lansat in Romania pe 25 februarie, simultan in 17 cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

[spoiler]

Drive Angry 3D Box-office leader in Romania.

[/spoiler]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.