Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (27 mai – 3 iunie)

0
3279
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (27 mai – 3 iunie):

Titlul original: How Do You Know

Titlul românesc: Cum ştii dacă ai noroc?

Regie: James L. Brooks

Distribuţie: Reese Whiterspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson

Gen: Comedie,Romatic

An de producţie: 2010

Pentru Lisa (Reese Whiterspoon) sportul nu este doar activitatea ei favorita, ci si pasiunea în jurul căreia şi-a construit o carieră profesionistă. Tocmai de aceea momentul în care va fi dată afară din echipă se va transforma într-o adevărată tregedie. Neştiind ce sa facă cu viaţa ei se aruncă în braţele lui Matty (Owen Wilson), un jucător de baseball profesionist fermecător, însă puţin afemeiat. Dar norocul apare atunci când te aştepţi mai puţin, iar în viaţa ei intră pe neaşteptate George (Paul Rudd), un om de afaceri pe punctul de a fi închis pentru nişte afaceri murdare derulate chiar de tatăl său (Jack Nicholson). Când toate în jur par să fie anapoda apar şi cele mai frumoase momente, astfel că cei trei încearcă să afle cu mult umor cum e să ştii dacă ai noroc.

Titlul original: Leaves of Grass

Titlul românesc: Fire de iarbă

Regie: Tim Blake Nelson

Distribuţie: Edward Norton, Susan Sarandon, Lucy DeVito, Tim Blake Nelson

Gen: Dramă, Crimă

An de producţie: 2009

Edward Norton, nominalizat de două ori la premiile Oscar (Povestea X a Americii, Avocatul Diavolului) îi interpretează în filmul lui Tim Blake Nelson pe gemenii Bill şi Brady Kincaid. Deşi gemeni, cei doi fraţi sunt foarte diferiţi unul de celălalt. Spre deosebire de Bill care se bucură de o viaţă organizată şi liniştită, Brady este implicat într-o serie de afaceri dubioase. Astfel, atunci când află că fratele său a fost ucis, Bill se duce la înmormântarea acestuia, neştiind că odată ajuns acasă va fi implicat într-o serie de evenimente care îi vor da întreaga viaţă peste cap.

Titlul original: AC/DC – Let There Be Rock

Titlul românesc: AC/DC – Let There Be Rock

Regie: Eric Dionysius, Eric Mistler

Distribuţie: Phil Rudd, Ronald Belford Scott, Cliff Williams, Angus Young, Malcolm Young

Gen: Concert

An de producţie: 1980

AC/DC – Let There Be Rock redă concertul faimoasei trupe susţinut la Pavilion, pe 9 decembrie 1979 în Paris. Pe lângă o prestaţie live de proporţii, filmul conţine şi o serie de interviuri cu membrii trupei, precum şi o serie de evenimente din spatele culiselor. Urmăreşte un spectacol de excepţie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.