Step Up 3D – Trupa Simplu si MediaPro Distribution au dat startul la dans

0
2477
Ascultă acest articol


Pentru a veni in intampinarea tuturor iubitorilor de muzica buna si coregrafii spectaculoase, MediaPro Distribution impreuna cu Trupa Simplu au organizat la premiera filmului Step Up 3D cel mai tare concurs de street dance – Urban Dance Jam, in care 8 trupe de dansatori si-au demonstrat cele mai bune numere de dans sub privirea critica a unui juriu de specialitate.

Fanii dansului din Romania au avut parte vineri, 3 septembrie, de cea mai originala premiera cinematografica a anului, Step Up 3D/ Dansul Dragostei 3D, in care povestea dansatorilor din primele doua filme ale seriei a fost amplificata acum la maxim, spectatorii putandu-se bucura de toate coregrafiile de exceptie in format 3D.

Urban Dance Jam, concursul care a incendiat sala cinematografului Movieplex, a fost prezentat de CRBL si jurizat de Omu Negru, Piticu si Francezu. Alaturi de foarte multi tineri, s-au bucurat de un spectacol de exceptie si Iulia Vantur, Cornel Ilie (Vunk), Ioana Maria Moldovan, Ana-Maria Gheorghe, Magda Palimaru, Anya, Radu Valcan, Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Majda si multe alte nume cunoscute. Pe langa efectele speciale spectaculoase, vedetele au avut ocazia sa urmareasca alaturi de public cele mai reusite numere de street dance din cadrul competitiei.

Cu o coloana sonora senzationala: Flo Rida (feat. David Guetta), Trey Songz, Laza Morgan,  Estelle (feat. Kardinal Offishall), cei mai buni dansatori din lume si o poveste de dragoste pasionala, Step Up 3D poate fi vizionat in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea) si CinemaPRO .

Cateva poze de la eveniment :


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.