Dee Dee Allen (Meryl Streep, de trei ori câștigătoare a premiului Oscar) și Barry Glickman (James Corden, câștigătorul premiului Tony) sunt actori cunoscuți în New York City, însă se confruntă cu o situație de criză: noul lor spectacol scump de pe Broadway este un fiasco total care brusc le amenință cariera. Între timp, într-un mic oraș din Indiana, eleva de liceu Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) este cuprinsă de un sentiment foarte ciudat: în ciuda sprijinului oferit de directorul liceului (Keegan-Michael Key), șeful PTA (Kerry Washington) i-a interzis să participe la bal cu prietena ei Alyssa (Ariana DeBose). Când Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este momentul perfect pentru a-și salva imaginile publice, pornesc la drum cu Angie (Nicole Kidman, câștigătoarea Premiului Oscar) și Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici care caută să-și propulseze carierele. Când activismul lor de celebrități egocentrice eșuează în mod neașteptat, viața celor patru se întoarce cu susul în jos în timp ce se își adună puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să poată sărbători cine este cu adevărat.

Regizat de Ryan Murphy și avându-i în rolurile principale și pe Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler și Nathaniel J. Potvin, The Prom este o adaptare a spectaculosului și îndrăgitului musical de pe Broadway, realizat de Chad Beguelin, Bob Martin și Matthew Sklar. Scenariul este realizat de Bob Martin și Chad Beguelin; filmul este produs de Ryan Murphy, Dori Berinstein, Bill Damaschke, Alexis Martin Woodall și Adam Anders.

Vezi primele imagini cu Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington și Jo Ellen Pellman în The Prom, o adaptare veselă a îndrăgitului musical de pe Broadway – regizat de Ryan Murphy. Premiera pe 11 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.