Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (7 ianuarie -14 ianuarie)

0
2705
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (7 ianuarie -14 ianuarie)

Titlul original: Grown Ups

Titlul romanesc: Oameni mari si fara minte

Regie: Dennis Dugan

Distributie: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, Salma Hayek, David Spade, Rob Schneider

Gen: Comedie

An de productie: 2010

Ce se intampla atunci cand amicii din copilarie se reintalnesc dupa 30 de ani?

Urmeaza multe momente comice, tachinari si glume intr-o comedie de zile mari! Daca amintim si echipa trasnita de comedianti formata din Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock si David Spade se anunta cu siguranta multe minute de ras in hohote. Departe de civilizatie, in cabana unde cei patru prieteni s-au distrat de minune in copilarie, vor redescoperi, dupa atatia ani, lucrurile care conteaza cu adevarat in viata: iubirea neconditionata, prietenii, familia.

Titlul original: Going the Distance

Titlul romanesc: Amor la distanta

Regie: Nanette Burstein

Distributie: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Christina Applegate

Gen: Comedie, Romantic

An de productie: 2010

Erin (Drew Barrymore) este stagiara la un cotidian important din New York, incercand din rasputeri sa isi indeplineasca visul de a deveni jurnalista. Desi va mai sta doar sase saptamani in oras, se pare ca dragostea ii va juca feste exact acum. O seara ca oricare alta intr-un bar va fi inceputul unei frumoase povesti de dragoste. Erin si Garrett (Justin Long) petrec intens perioada de timp care le-a mai ramas, insa ziua despartirii ii aduce intr-un impas emotional, fiind nevoiti sa isi reevalueze sentimentele pe care le au unul fata de celalalt. Cei doi hotarasc sa construiasca o relatie la distanta, chiar daca toti cei din jurul lor sunt reticenti asupra sanselor de reusita. Vor reusi cei doi sa mentina pasiunea chiar daca ii despart mii de kilometri? Ramane de vazut in comedia Amor la distanta/Going the Distance.

Titlul original: Sammy’s Adventure: The Secret Passage

Titlul romanesc: Aventurile lui Sammy

Regie: Ben Stassen

Distributie: Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith, Tim Curry, Jenny McCarthy

Gen: Animatie

An de productie: 2010

Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii. Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.