Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (2 iunie – 10 iunie)

Titlul original: Aladdin

Titlul românesc: Aladdin

Regie: Ron Clements, John Musker

Distribuţie: Scott Weinger, Robin Williams, Linda Larkin

Gen: Animaţie

An de producţie: 1992

Preţ recomandat: 49.9 RON

Preţ recomandat box: 99.9 RON

Aladdin, cea de-a 31 animaţie din seria Walt Disney Animated Classics şi inspirată din povestea ,,O mie si una de nopţi”, are la bază o serie de legende din folclorul arab. Cu o coloană sonoră de excepţie, precum şi cu o serie de personaje fascinante, animaţia îi va purta pe cei mici într-o lume idilică în care un duh şmecher poate transforma orice dorinţa în realitate. Aladdin (voce Scott Weinger) este un hoţ care într-o zi mai mult sau mai puţin obisnuită o va cunoaste pe aleasa inimii lui, Jasmine (voce Linda Larkin), fiica unui sultan. Dar cum o posibilă căsătorie între cei doi pare nerealistă, Aladdin va face tot ce îi sta în putinţă pentru a câştiga inima frumoasei prinţese. Iar ajutorul cel mai neaşteptat vine chiar din partea unui duh fermecat, pe care îl descoperă într-o lampă veche de mii de ani. Cu două premii Oscar în palmares, Aladdin este una dintre animaţiile clasice din magica lume Disney care nu trebuie ratată!

Titlul original: The Return of Jafar

Titlul romanesc: Intoarcerea lui Jafar

Regie: Tad Stones, Toby Shelton

Distribuţie: Scott Weinger, Robin Williams, Linda Larkin, Jason Alexander, Jonathan Freeman

Gen: Animaţie

An de producţie: 1994

Preţ recomandat: 39.9 RON

Diabolicul Vrăjitor Jafar (voce Jonathan Freeman) reuşeşte să scape din lampa care îl ţine captiv şi este din nou pe urmele lui Aladdin (voce Scott Weinger). Acesta va trece iar prin cele mai inimaginabile aventuri luptându-se cu creaturi fantastice pentru a salva încă o dată regatul.

Titlul original: Aladdin and the King of Thieves

Titlul romanesc: Aladdin si Regele Hotilor

Regie: Tad Stones

Distribuţie: Robin Williams, Scott Weinger, Linda Larkin, John Rhys-Davies, Gilbert Gottfried, Jerry Orbach, Frank Welker

Gen: Animaţie

An de producţie: 1995

Preţ recomandat: 39.9 RON

Aladdin (voce Scott Weinger) şi prinţesa Jasmine (voce Linda Larkin) se pregătesc de mult aşteptata petrecere de nuntă în cel de-al treilea film al celebrei trilogii. Însă, cum printre cadourile de nuntă se află şi un artefact foarte valoros – Oracolul Atoatevăzător, acesta va deveni repede ţinta vânătorilor de comori. Aladdin şi Jasmine vor porni alături de Duhul Albastru (voce Robin Williams) într-o nouă aventură în căutarea obiectului furat.

Titlul original: Alice in Wonderland

Titlul romanesc: Alice in Tara Minunilor

Regie: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske

Distribuţie: Kathryn Beaumont, Ed Wynn, Verna Felton, Bill Thompson

Gen: Animaţie

An de producţie: 1951

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Ediţia aniversară de 60 de ani Alice în Ţara Minunilor readuce personajele animate de poveste: Alice, Pălărierul Nebun, Iepurele Alb sau Pisica de Chesire care vor da viaţă chiar şi celor mai năstruşnice gânduri. Realizată sub supravegherea lui Walt Disney însuşi, pelicula rămane până în ziua de azi una de referinţă din istoria Disney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.