Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (1 iulie – 8 iulie)

0
4133
Ascultă acest articol

Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (1 iulie – 8 iulie)

Titlul original: The Last Song

Titlul românesc: Ultimul cântec

Regie: Julie Anne Robinson

Distribuţie: Miley Cyrus, Greg Kinnear, Bobby Coleman, Liam Hemsworth

Gen: Dramă, Romantic

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Decepţionată de divorţul părinţilor săi, Ronnie Miller (Miley Cyrus) hotăraşte să se răzbune pe situaţie şi începe să işi ignore tatăl, pe care îl consideră direct resposabil de nefericirea tuturor. Deşi frecventează una dintre cele mai prestigioase şcoli de muzică, în momentul în care începe să-şi neglijeze lecţiile de pian, abia atunci reuşeşte să le atragă atenţia părinţilor. Hotărâtă să refacă relaţia dintre tată şi fiică, dar şi pentru a o responsabiliza pe Ronnie, mama işi trimite cei doi copii în vacanţă la tatăl lor. Sceptică la început, adolescenta rebelă va cunoaşte şi o altă latură a tatălui său, urmând ca şi viaţa sa sentimentală să cunoască o schimbare drastică. În momentul în care se îndrăgosteşte de un localnic chipeş, vara de coşmar pe care o preconiza se va transforma într-una dintre cele mai frumoase vacanţe ale sale.

Titlul original: Sanctum

Titlul românesc: Sanctum

Regie: Alister Grierson

Distribuţie: Richard Roxburgh, Rhys Wakefield, Alice Parkinson, Dan Wyllie

Gen: Acţiune, Aventură, Dramă

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

O echipă de scafandri profesionişti pornesc în aventura vieţii lor dorind să exploreze un sistem de peşteri subacvatice necercetate până acum. Expediţia va lua însă o turnură tragică în momentul în care o furtună tropicală subită le va da planurile peste cap. Captivi în adâncuri aceştia trebuie să găsească cele mai bune tehnici de supravieţuire, pentru a ajunge la suprafaţă până la terminarea rezervelor de aer. Produs de celebrul James Cameron, Sanctum promite o experienţă terifiantă în adâncuri.

Titlul românesc: Trilogia Stăpânul Inelelor Ediţie Extinsă

Preţ recomandat: 199.9 RON

Trilogia Stăpânul Inelelor, care s-a bucurat de un real succes în rândul publicului readuce în atenţia fanilor aventurile fabuloase ale personajelor de poveste, de astă dată într-o ediţie extinsă. Pachetul conţine 15 discuri de lux: 3 ediţii extinse pe 6 discuri BLU-RAY şi 9 DVD-uri cu elemente speciale cu peste 26 ore de materiale de la filmari şi documentare.

Titlul original: Brother Bear 2

Titlul românesc: Fratele Urs 2

Regie: Ben Gluck

Distribuţie: Patrick Dempsey, Mandy Moore, Rick Moranis, Dave Thomas, Jeremy Suarez

Gen: Animaţie

An de producţie: 2006

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat Box: 69.9 RON

Aventurile ursuleţilor Kenai (voce Patrick Dempsey) şi Koda (voce Jeremy Suarez) devin din ce în ce mai interesante în partea a doua a desenelor animate Brother Bear/Fratele Urs. După o perioadă lungă de hibernare, cei doi pornesc în cautare de hrană proaspătă, iar pe parcursul călătoriei o vor întalni pe Nita (voce Mandy Moore). Datorită unui talisman fermecat primit de la Kenai cu ceva timp în urmă când acesta era om, tânăra poate înţelege animalele şi vorbi cu ele, putându-se bucura astfel de regăsirea fostului ei prieten. Impiedicată însă de farmecele amuletei să se căsătorească cu cel pe care îl iubeşte acum, Nita ia decizia de a o distruge, iar cei trei vor porni într-o călătorie plină de aventuri, dar şi de surprize.

Titlul original: DuckTales: The Movie – Treasure of the Lost Lamp

Titlul românesc: Povestirile Răţoiului: Comoara Lămpii Pierdute

Regie: Bob Hathcock

Distribuţie: Alan Young, Terence McGovern, Russi Taylor, Richard Libertini

Gen: Animaţie

An de producţie: 1990

Preţ recomandat: 49.9 RON

Lansată în 1990, animaţia Povestirile Răţoiului: Comoara Lămpii Pierdute are la bază seria TV pentru copii Duck Tales. Donald pleacă alături de familia sa într-o călătorie iniţiatică în Orientul Mijlociu, încercând să dea de urmele faimoasei comori ascunsă de Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Aventurierii vor trece prin peripeţii spectaculoase, se vor distra, dar vor învăţa şi lecţii preţioase de viaţă într-o animaţie care cu siguranţă îi va captiva pe micuţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.